True crime Mørkeland udvider konceptet, så du nu kan snakke med på true crime-historierne derhjemme

Foto: Mørkeland

I over 80 uger har vi troligt lyttet til den danske podcast, Mørkeland, hvor Camilla og Kristine hver mandag gennemgår hver deres true crime-historie.

Vi har altså lyttet til mere end 160 mordhistorier fra den virkelig verden – fra velkendte historier om de største danske og udenlandske forbrydere til hengemte fortællinger om ukendte, grusomme hændelser.

Og nu udvider Mørkeland endelig konceptet, så vi kan snakke med på true crime-historierne i fællesskab, fremfor ”bare” at lytte i vores eget selskab.

I afsnit 81 af Mørkeland løftede Camilla og Kristine nemlig sløret for noget, de angiveligt har arbejdet på i mere end et år, nemlig et spil!

The dark talks er et samtalespil bestående af 112 (coincidence?) kort, der indbyder til en kortere eller længere snak.

Du kender sikkert følelsen af at have lyttet til et afsnit Mørkeland - eller en anden dragende podcast – og have lyst til at tale med nogen om den, og den drøm er hermed gået i opfyldelse.

Læs også: Podcast-entusiasterne har talt: Her er de 7 bedste podcasts, du skal lytte til lige nu.

Kortene udfordrer dig nemlig til at overveje emner, som sætter dine holdninger, grænser, værdier og morale på spidsen, og måske kan du endda lære mere om både dig selv og dine medspillere ved at smide The dark talks på bordet.

Foto: The dark talks

”Hvilken seriemorder skræmmer dig mest?”, ”Ville du helst kende årsagen eller datoen for din død” og ”Kan man være født ond?”  Det er bare nogle af de spørgsmål, du kan stille dig selv og dine venner, når det mest uhyggelige-hyggelige spil, vi kan forestille os, kommer på bordet.

Og som om, det ikke var Mørkeland-agtigt nok i forvejen, er der selvfølgelig en anden lille forbryderdetalje til spillet, der nemlig er pakket af indsatte.

”The dark talks er samlet og pakket i Vestre Fængsel af indsatte, der arbejder med produktion for at styrke deres kompetencer og mulighed for at leve et almindeligt liv i job efter endt afsoning. Produktionsvirksomhed har været en stor del af beskæftigelsen i fængsler og arresthuse i mere end 100 år. Arbejdet giver de indsatte en praktisk og virkelighedsnær hverdag, som holder dem beskæftigede og forbereder dem til livet på den anden side,” skriver de på hjemmesiden.

The dark talks koster 199 kroner og kan købes HER

 

 

Relaterede artikler