Nyhed Medina står i spidsen for ny app, der gør din hverdag nemmere

Foto: Marco van Rijt

Synes du også nogle gange, at din hverdag kan være presset, og det kan være svært at nå alting? Måske du først knokler hele dagen på arbejdet, for så hurtigt at skulle hente børnene og derefter have aftensmaden klar til at hele svigermekanikken kommer klokken 18?

Eller måske din dag er booket op med aftaler rundt omkring i byen, og du bare ingen tid har til at løbe ærinder?

Uanset hvad, så kender de fleste nok til de dage, hvor man af den ene eller anden grund kan have svært ved at nå alle hverdagens gøremål – men det har den nye, danske leveringsapp, James Butler, tænkt sig at gøre noget ved.

Læs også: Medina afslører sin søns specielle navn

Leveringsappen er skabt til at gøre din hverdag nemmere. Den har nemlig alle leveringsservices samlet ét sted, og du kan derfor både bruge James Butler til at bestille takeaway, blomster, dagligvarer, kager – ja du kan sågar bruge butlerne til at hente og aflevere dit rensetøj.

Alt du skal gøre, er at oprette en indkøbsliste, og så klarer James Butler resten.

Læs også: Sådan får du kvalitets take away med store rabatter

Butlerne er lokale personer, der altid leverer dine bestilte produkter sikkert og hurtigt – og allerhelst på cykel, så leveringen bliver så grøn som muligt.

Butlerne leverer i første omgang i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Popdronningen, Medina, er en af ejerne bag James Butler-appen, og hun er særligt vild med idéen om at kunne prioritere sin tid rigtigt og bruge den på det, som virkelig betyder noget:

”For mig føles det rigtigt helt ned i maven at lave en løsning, der først og fremmest giver ”power to the people” i form af det frie valg. En løsning, der giver en masse mennesker en hjælpende hånd i en travl hverdag, og samtidigt sikrer, at flere kommer i job og kan tjene lidt penge på at yde en service som James. At servicen tilmed er god for miljøet, gør den jo kun endnu mere fantastisk.”

Læs også: Denne pastaopskrift har fået et helt land til at løbe tør for fetaost

Du kan gøre din hverdag nemmere og downloade appen lige HER.

Læs også: 5 råd til en bedre nattesøvn

Relaterede artikler