Julehilsner Magasin deler danskernes private julehilsner på landsdækkende TV

magasin-julehilsner-elle-dk.jpg
Foto: Magasin

Den mindste hilsen kan glæde mere end den største gave. Magasin har i mange år talt om, at den største gave er at give, og i år sætter det traditionsrige stormagasin handling bag ordene, og giver al sin TV-tid til danskerne i julen, så de får mulighed for at sende julehilsener til hinanden på landsdækkende TV.

Magasin har været en fast del af mange danskeres jul i 150 år, og det er ikke for sjov, at vi omtaler Magsin som hele Danmarks julegavehus. Det er nemlig et af få steder, hvor du kan finde noget, som vil glæde alle.

Læs også: 20 kjoler til julefrokosten.

Igennem årene har næstekærligheden i julen dog ændret sig. Engang sendte mange personlige, håndskrevne julehilsner til hinanden med posten, mens vi i dag fylder gulvet omkring juletræet med så mange gaver, at det kan synes svært at danse rundt om.

Nogle gange glemmer vi måske, hvad julen egentlig handler om – nemlig at fortælle at vi holder af hinanden – men det råder Magasin bod på i år.

Magasin i Aarhus og på Kgs. Nytorv i København inviterede alle til at komme forbi og sende en julehilsen til en de holder af, og de mange fremmødte havde alle forskellige, kærlige og ikke mindst personlige historier at fortælle. Ud af de mange deltagere blev 24 hilsner udvalgt til at være med i Magasins julehilsen-føljeton, der i december vil blive vist både i Magasins vinduer på Kgs. Nytorv og på sociale medier.

Der er således en hilsen for hver kalenderlåge - fra et hjerte til et andet. På landsdækkende TV vises tre forskellige julefilm med udvalgte julehilsner, som du kan se fra 1. december til juleaften.

”2018 har været et fantastisk år i Magasin. Et år hvor vi fejrede vores 150-års jubilæum, og det var for os den helt rigtige anledning til at sige tak til danskerne for at være en del af vores magiske Magasin, og det ville vi gerne gøre ved at give noget helt særligt tilbage; mulighed for at sende en personlig julehilsen til én, de har kær på landsdækkende TV i december. At lave det her, har været en overvældende oplevelse for os. Ikke kun fordi det er meget anderledes, end det vi plejer at have fokus på i julen, men særligt at se de mange forskellige mennesker finde ind til det, julen virkelig handler om – nemlig kærlighed – har været helt fantastisk.” siger Lise B. Thomsen, E-commerce & Marketingdirektør hos Magasin.

Du kan se dagens julehilsen her: 

Relaterede artikler