Kom til middag med mindfulness på menuen

Foto: PR
Denne måneds ELLE sætter fokus på slow living-tendensen, der handler om at leve langsomt. Bevæg dig væk fra den hurtige og overfladiske livsstil og lev et liv, hvor du selv dikterer tempoet! Når du begynder at tage den med ro og dyrke det der giver mening for dig, finder du nemlig både mindfulness, nærvær og kvalitet i hverdagen – og ikke mindst i nuet
 
 
I forlængelse af slow living-tendensen, har du nu mulighed for at sidde til bords til et helt unikt middagsselskab, med mindfulness på menuen.
 
Læs også: ELLE update: Dét sker i januar 
 
D. 18 januar 2018 trækker 'Zacapa', der flere gange er kåret som verdens bedste rom, nemlig stolene ud og dækker bordet til en mindful aften, hvor det lige præcis handler om at være til stede i nuet. 
 
Sammen med en af Sveriges bedste kokke, en mindfulness-ekspert, en dansk verdensklasse violinist og to af verdens bedste bartendere, inviterer 'Zacapa' på en middag, hvor omdrejningspunktet er innovative retter, velafstemte cocktails, dialog og nærvær. 
 
Findes der en bedre undskyldning, for at hoppe med på slow living-tendensen?
... Det synes vi i hvert fald ikke! 
 
Så hop i dit fineste tøj og tag med til en 3-retters middag, der vil overraske med uventede smagskombinationer – og glæd dig til de vigtigste ingredienser, der vil være dialog, nærvær og mindfulness. 
 
Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.
 
Det er Gemyse i Tivoli, der d. 18 januar 2018 åbner dørene for den helt unikke spiseoplevelse, hvor pop-up restauranten NUET mellem kl. 17:00-22:00 har det erklærede formål at vække alle dine sanser.
 
 
Prisen for middagen er 790 kroner, og du kan købe billetterne her.
 
Foto: PR
 

Relaterede artikler