Kom til middag med mindfulness på menuen

Kom til middag med mindfulness på menuen
Foto: PR

Vær gæst, når 'Zacapa' inviterer til en helt unik middag, der med fokus på mindfulness vil vække og overraske alle dine sanser, med pop up-restauranten NUET 2.0.

Fredag, 12. januar 2018 - 10:26 - af Nanna Danborg-Aamand
Denne måneds ELLE sætter fokus på slow living-tendensen, der handler om at leve langsomt. Bevæg dig væk fra den hurtige og overfladiske livsstil og lev et liv, hvor du selv dikterer tempoet! Når du begynder at tage den med ro og dyrke det der giver mening for dig, finder du nemlig både mindfulness, nærvær og kvalitet i hverdagen – og ikke mindst i nuet
 
 
I forlængelse af slow living-tendensen, har du nu mulighed for at sidde til bords til et helt unikt middagsselskab, med mindfulness på menuen.
 
 
D. 18 januar 2018 trækker 'Zacapa', der flere gange er kåret som verdens bedste rom, nemlig stolene ud og dækker bordet til en mindful aften, hvor det lige præcis handler om at være til stede i nuet. 
 
Sammen med en af Sveriges bedste kokke, en mindfulness-ekspert, en dansk verdensklasse violinist og to af verdens bedste bartendere, inviterer 'Zacapa' på en middag, hvor omdrejningspunktet er innovative retter, velafstemte cocktails, dialog og nærvær. 
 
Findes der en bedre undskyldning, for at hoppe med på slow living-tendensen?
... Det synes vi i hvert fald ikke! 
 
Så hop i dit fineste tøj og tag med til en 3-retters middag, der vil overraske med uventede smagskombinationer – og glæd dig til de vigtigste ingredienser, der vil være dialog, nærvær og mindfulness. 
 
 
Det er Gemyse i Tivoli, der d. 18 januar 2018 åbner dørene for den helt unikke spiseoplevelse, hvor pop-up restauranten NUET mellem kl. 17:00-22:00 har det erklærede formål at vække alle dine sanser.
 
 
Prisen for middagen er 790 kroner, og du kan købe billetterne her.
 
Kom til middag med mindfulness på menuen Foto: PR
 

Læs mere om: