Den spirituelle verden Josephine Bredsted og Amanda Nørgaards bevægelse, The V, inviterer til talk om den spirituelle kvindes life-hacks

Foto: The V

Josephine Bredsted og Amanda Nørgaard har begge mange års erfaring i den danske modebranche – dog på hver sin side af kameraet.

Josephine Bredsted har i mange år arbejdet med PR hos succes-virksomhederne Ganni og senere Baum und Pferdgarten, mens Amanda Nørgaard har prydet diverse kampagner og forsider som model, blandt andet dansk ELLE!

Josephine har for nyligt forladt sit job hos Baum und Pferdgarten til fordel for en karriere som selvstændig, mens Amanda nu også studerer på RA MA Institute for Applied Yogic Science and Technology. På baggrund af stor personlig interesse for den spirituelle verden og alt den indebærer, har de to veninder nu startet bevægelsen, The V.

”The V er en bevægelse, der kommer til netop at handle om den spirituelle kvindes life-hacks. Hvordan kan vi give dem videre, uden at det behøver at blive associeret med hørtøj og filthatte og en lille lukket sekt. Det handler om, at vi gerne vil vise, at den spirituelle verden er meget mere mainstream, end man tror, og det er en god ting”, fortæller Josephine Bredsted eksklusivt til ELLE.

Ambitionen om at guide den moderne kvinde til spirituelle life-hacks vil blive eksekveret blandt andet via panel-talks, events og foredrag.

”Vi vil gerne bringe det spirituelle univers ind i den professionelle verden, og dermed anerkende og respektere ønsket om at opnå professionelle såvel som individuelle målsætninger”, fortæller Josephine Bredsted og Amanda Nørgaard.

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 bæredygtige maj-favoritter.

Første event i The V’s historie løber af stablen den 4. maj 2019, hvor en panel-talk afholdes på Apollo Kantine på Charlottenborg i København.

I panelet sidder Fattima Loreen (facereader og ekspert i kinesisk medicin), Noell Elise (krystalmeditør og ejer af Noell Crystalls) og Charlotte Thørnby (ejer af Sard Kopenhagen). The V’s egne Josephine Bredsted og Amanda Nørgaard vil kuratere.

”The V fungerer som en moderne bevægelse af ’empowerment’, viden og bevidsthed som alle personer i alle aldre kan joine”, tilføjer Josephine Bredsted og Amanda Nørgaard.

Hvis du vil vide mere om The V og om tankerne bag, kan du læse ELLEs store interview med Josephine Bredsted, hvor hun blandt andet fortæller om sin vej ind i den spirituelle verden, og hvorfor det blev en del af en større helingsproces for hende. Du kan læse interviewet lige HER.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Er du allerede blevet nysgerrig på krystaller, face reading og den spirituelle verden, kan du sikre dig din billet til The V’s panel-talk den 4. maj 2019 - og se frem til tips og tricks á la moderne kvindes spirituelle life-hacks. Køb den HER

 

 

 

Relaterede artikler