Lookalike: Hylder The Weeknd eks'en Selena Gomez i ny musikvideo?

Foto: MEGA

The Weeknd udgav i sidste måned sin musikvideo til hittet 'Save Your Tears,' og det har fået mange fans til at lede efter hemmelige hentydninger i videoen.

Den mest populære fanteori er, at sangen og musikvideoen handler om The Weeknds ekskæreste Selena Gomez. 

I 'Save Your Tears' ser man en smuk kvinde, spillet af modellen Bianca Rojas, der bliver inviteret op på scenen af The Weeknd for at danse med ham.

Biancas udseende i musikvideoen får flere fans til at tænke tilbage på Selenas musikvideo til 'Dance Again,' og det er nemt at blive overbevist om, at Bianca er ment som en lookalike til Selena. Ligheden er tydelig! 

Læs ogsåSelena Gomez og The Weeknd er gået fra hinanden

Det er ikke kun Bianca, der får fans til at tænke på Selena. Flere er også overbeviste om, at The Weeknd hvisker superstjernens navn inden, han byder hende op til dans i videoen.

På Instagram kommenterede flere fans, at Bianca ligner Selena på en prik i videoen, og det fik den smukke model til at svare med et kendt citat fra Justin Bieber og Nicki Minaj-sangen 'Beauty and the Beat.' Selena datede Justin både før og efter sit forhold til The Weeknd. 

Læs ogsåAlt du skal vide om Selena Gomez og Justin Biebers on-off forhold

Det ikoniske citat “But I gotta keep an eye out for Selener” bliver tit brugt i forbindelse med Justin og Selenas on/off-forhold, og mange fans opfattede Biancas kommentar som en hentydning til, at hun skulle ligne Selena i videoen. 

Foto: @bibirojass

Selvom Selenas fans opfattede Biancas kommentar som et bevis på rygterne, så skriver modellen på Twitter, at hun ikke kan bekræfte det. Dog siger hun, at hun ”elsker” Selena, og vi kunne ikke være mere enige. 

Hvad tror du? Er The Weeknds musikvideo en hyldest til Selena Gomez?

Se musikvideoen til 'Save Your Tears' her. 

Kan du huske The Weeknd og Selenas forhold? Se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af deres sødeste øjeblikke. 

Selena Gomez og The Weeknd er gået fra hinanden

Relaterede artikler