Hurra for Michelle Obama! Vi ELLEsker hendes juleudsmykning af Det Hvide Hus

Foto: All Over Press

Er julestemningen begyndt at brede sig hjemme hos dig? Hvis ikke så kan det være, at den gør, når du er færdig med at læse denne artikel. For Michelle Obama er det nemlig hendes sidste jul som førstedame i Det Hvide Hus, før hun giver stafetten videre til Melania Trump, som imidlertid ikke har tænkt sig at flytte med til den amerikanske præsidentbolig. Melania Trump vil blive boende på adressen i Trump Tower i New York, og det forlyder, at beslutningen beror på, at sønnen Baron på 10 år skal have lov til at færdiggøre skoleåret i New York.

Læs også: Vogue hylder Michelle Obama inden hun går af som førstedame

Men tilbage står vi også med spørgsmålet, om Det Hvide Hus nogensinde vil få den samme kærlige julehånd, som Michelle Obama har givet det? I samarbejde med event designere Bryan Rafanelli har hun nemlig tryllet præsidentboligen om til et julelandskab i særklasse, hvor eventyret og magten smelter sammen – og når december melder sin ankomst bliver drømme om reformer (i f.eks. det amerikanske sundhedssystem) til på lige fod med drømmen om en eventyrlig jul.

Sidste år hentede Michelle Obama inspiration i sin interesse for mode, og b.la. inviterede hun den amerikanske designer Carolina Herrera til at dekorere Det Hvide Hus. Men for at markere Michelle Obamas sidste år som førstedame fik Bryan Rafanelli frie hænder til at fortolke hendes kæreste mærkesager, og dermed har Bryan udsmykket Det Hvide Hus’ bibliotek med blyanter, linealer og kuglepenne mens dekorationer, der staver ordet ”girls” på 12 forskellige sprog refererer til førstedamens ”Let Girls Learn” initiativ.

Men Michelle Obamas mærkesager har også givet plads til den mere traditionelle julepynt, og i Det Hvide Hus stråler julekugler om kap med gigantiske julesløjfer, kagehuse, kagemænd i Lego, en juledekoration med en miniaturemodel af Det Hvide Hus som nissernes julebolig, snemænd på gangene – og vi kunne blive ved. En tur rundt på gangene i Det Hvide Hus kan nemlig kun få os i julestemning, mens vi nynner de klassiske, amerikanske julemelodier som ”I’m Dreaming of a White Christmas”.

Kig med i galleriet og oplev julen i Det Hvide Hus:

Hurra for Michelle Obama! Vi ELLEsker hendes juleudsmykning af Det Hvide Hus

Relaterede artikler