Disney Her er traileren til årets Disney-julefilm med Keira Knightley og Morgan Freeman

Foto: Disney / Nøddeknækkeren og de fire kongeriger

Her på redaktionen elsker vi Disneys julefilm! Mange af os er vokset op med dem, og derfor har de en helt særlig nostalgisk følelse over sig. Hvis du også er fan af Disneys julefilm, så er der gode nyheder!

Disney har nemlig netop offentliggjort den endelige trailer for deres nye magiske juleeventyr, som er en moderne fortolkning af juleklassikeren over dem alle; Nøddeknækkeren.

Disney-filmatiseringen følger pigen Clara, der bliver transporteret til en fremmed og eventyrlig verden bestående af fire riger. Sammen med soldaten Philip, en gruppe mus og tre regenter drager Clara til det fjerde og mørke rige, hvor hun skal finde en nøgle, så hun kan vende trygt hjem igen. Der er dog ikke noget ægte eventyr uden en skurk, og derfor venter den onde ’Mother Ginger’ naturligvis i kulissen, når de ankommer.

Se også: 10 kendisser, der er klædt præcis som vores yndlings Disney-prinsesser på den røde løber

Traileren oser af genkendelig eventyr-stemning fra de folkekære fortællinger om Alice i Eventyrland og Narnia. Derudover byder den naturligvis på masser af julestemning, hvilket hænger uløseligt sammen med E.T.A. Hoffmanns historie om Nøddeknækkeren.

Man behøver dog ikke kun at være tosset med julen for at se den.

Læs også: Se hvilken julefilm der hittede det år, du blev født

Man kan nemlig også bare nyde synet af de mange gode skuespillere, som filmen er blevet beriget med. På rollelisten findes store navne såsom Morgan Freeman, der spiller gudfar til Clara, og Keira Knightley, der har fået tildelt rollen som lyserød sukkerfe.

Som om det ikke var nok, spilles hovedrollen Clara af unge Mackenzie Foy, som nok mest af alt er kendt for hendes rolle som Renesmee Cullen – Edward og Bellas datter – i den sidste film i den populære Twilight saga. 

Filmen får først premiere d. 25. oktober 2018, men i mellemtiden kan du jo forsøde ventetiden med traileren, som netop er offentliggjort:

Relaterede artikler