Her er oversigten over alle de mode-emojis, enhver fashionista skal have

Foto: PR

Vi er total 'on' på digitale trends i denne måned, hvor vi har dedikeret hele ELLE-magasinet til alt det der rører sig i den über-digitaliserede verden vi lever i. Derfor kommer vi ikke uden om emojis - og vi er helt pjattede med de små finurlige ikoner kan efterhånden beskrive næsten alt, hvad vi føler og tænker. Der findes heller ikke det, man ikke kan udtrykke med et lille gult ansigt eller et håndtegn, men når det kommer til mere fashionable ikoner, så mener vi, at der stadig mangler nogle essentielle emojis til det traditionelle iPhone-keyboard. 

Vores digitale tilstedeværelse fylder enormt meget i vores hverdag, og vi spenderer nemt timer i at kommunikere i det universelle ikon-sprog på de sociale medier. Det er efterhånden nærmest et sprog i sig selv at tale 'emojisk', og vi pynter gerne vores profiler med de skønne små ikoner, som ofte kan være mere sigende end en lang tekst.

De seneste opdateringer af iOS har da også budt på mange længeventede emojis, men vi mangler vi stadig en emoji til at udtrykke et glødende dankort, og hvor tit er det ikke, at vi har manglet en kaffekop fra Chanel?  Vi har derfor samlet en række af de emojis, som enhver fashionista må eje! For hvem vil ikke elske pynte sine beskeder med søde og ikke mindst fashionable emojis?

I månedens ELLE, der er på gaden hele maj måned, kan du læse alt om de seneste trends hvad enten du er online- eller offline typen! Uanset er begge trends ikke til at komme uden om lige nu, og vi søger for at klæde dig lidt bedre på til at gebærde dig i den digitale verden anno 2017. 

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet nogle af vores favoritter... 

Her er oversigten over alle de mode-emojis, enhver fashionista skal have

Relaterede artikler