Her er otte modeudstillinger til din efterårsferie

Foto: Design Museum Danmark

Der er grundlæggende to typer af mennesker: Dem, som bare ved tanken om efterårets mørkere dage og koldere cykelture, får kuldegysninger som ikke engang den mest vamsede striktrøje kan rette op på igen. Og så er der dem, som glæder sig til efterårets smukke farver på træerne og som ser frem til langsomme weekendmorgener under dynen med ild i pejsen (hvis man er så heldig at have en pejs!), en kop te og de uldne sokker godt trukket op over skinnebenene.

Men hvad er bedre end udsigterne til at nyde en god bog i et par uldne sokker, foran den (imaginære) pejs der knitrer i kap med lyden af regndråber på dit vindue? Det må være, at langt de fleste af os også kan se frem til en velfortjent efterårsferie – en efterårsferie der naturligvis skal bruges på at slappe af og lade op, enten i de trygge rammer herhjemme eller udenfor Danmarks grænser.

Læs også: Johannes favoritter: 10 budgetfund til en koldere september 

Og en tiltrængt efterårsferie betyder samtidig, at du endelig har tid til at besøge de inspirerende modeudstillinger, der præger museerne dette efterår. Du kan for eksempel få et særligt indblik i Prinsesse Dianas ikoniske aftenkjoler på Kensington Palace London, eller lære mere om den altid ekstravagante Christian Dior på Musée des Arts décoratifs i Paris. 

Vi har derfor gjort planlægningen af din efterårsferie lidt nemmere med en samlet liste over de absolut bedste modeudstillinger dette efterår, uanset om du skal til Paris, London eller Skanderborg. Listen over modeudstillinger vil med garanti underholde, inspirere og give points på den intellektuelle konto, når du efter efterårsferien sidder med dine veninder til søndagsbrunch og "catcher up". 

Læs også: Kør ind i efteråret med den nye Peugeot 3008 SUV

Med listen over efterårets bedste modeudstillinger sørger vi for, at du kommer til at lyde som en sand æstetisk smagsdommer – og efter at have besøgt modeudstillingerne på vores liste nedenfor, kan du derfor over dine eggs benedict henkastet spørge dine veninder ”hvilke haute couture kjoler fra Erik Mortensens udstilling på Designmuseet, tror i sikrede ham den præstigefyldte Le Dé d’Or pris?”

Swipe dig igennem listen for at finde den perfekte modeustilling til at berige din efterårsferie... 

Her er syv modeudstillinger til din efterårsferie

Relaterede artikler