Her er listen over julens hyggeligste markeder og events!

Foto: PR
Det er snart december, og inden du får set dig om, sidder du til bords med familien, nyder juleand og brune kartofler efterfulgt af ris a la mande, synger julesalmer og danser om juletræet for ikke mindst at slutte af med julegaver, alt imens julekonfekten nydes i selskab med et ufortrødent glas portvin. 
 
 
Men juleaften er blot én blandt mange andre stemningsfulde dage i december - og vil du sikre dig lidt julemagi før den endelige aften, så har vi fundet et hav af muligheder landet over, som byder julen indedøre.
 
Du kan eksempelvis tage til Fyns største julemarked i eventyrlige omgivelser, når Egeskov Julemarked åbner dørene til et julemarked med omtrent 110 markedsboder med alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser, varm gløgg og juledekorationer.
 
 
Eller du kan se julelysene blive tændt den 24. november på en af Københavns smukkeste julefacader, nemlig julefacaden på Hotel d'Angleterre, som traditionen tro lyser Kongens Nytorv op i december. Udsmykningen på julefacaden dedikeres hvert år til en speciel gæst af hotellet, og hvem inspirationen er hentet fra denne sæson, det afsløres, når lysene tændes, alt imens Den Kongelige Livgardens Musikkorps spiller fine julemelodier.
 
 
...Og det var bare to blandt mange andre magiske juleoplevelser, som finder sted fra nu og helt frem til juleaften.
 
For julen står for døren, og vil du i julestemning, så har vi samlet en masse julemarkeder, events, udstillinger og andet godt, som sikrer dig en dejlig jul landet over.

Her er listen over julens hyggeligste events og markeder! Psst... Opdateres løbende!

Relaterede artikler