ELLE guider Her er landets hyggeligste julemarkeder og julestuer anno 2018

Foto: Karoline Vittup / Dronninglund Slot

December måned er lige rundt om hjørnet, og det betyder også at nedtællingen til juleaften er begyndt. For at komme i julestemning er det oplagt at lægge vejen forbi et eller flere af landets mange hyggelige julemarkeder og julestuer, hvor du kan nyde duften af frisk gran, sprøde æbleskiver og lun gløgg, alt imens du får taget hånd om julegaveindkøbene. 

Der er mange kandidater at vælge imellem, for her i Danmark er vi tossede med julen. Derfor har ELLE lavet en guide over de hyggeligste julemarkeder og julestuer anno 2018, så du kan nå at komme i julestemning inden den store aften.

Læs også: Kom med ELLE og ELLE Decoration til et eksklusivt preview af årets juleborde hos Royal Copenhagen 

Vores anbefalinger spænder bredt og tæller derfor både klassiske julemarkeder på landets historiske slotte såvel som mere utraditionelle og kulørte af slagsen på Christiania og Designskolen.

Derudover guider vi dig til, hvor du kan opleve nogle af landets smukkeste juleborde, som i år blandt andet kan findes på Dronninglund Slot. Her har skuespilleren Ellen Hillingsø, kjoledesigneren Jesper Høvring, skuespilleren Bodil Jørgensen og slotsfruen Nanna Henriette Høghsbro dækket hvert deres julebord, som fortæller om deres personlige forhold og traditioner til jul, hvilket har mundet ud i temaer som winter wonderland og sønderjysk kaffebord. 

Med andre ord, så er der noget for enhver smag, så tag et kig i galleriet og find lige præcis det julearrangement, der passer til dig.

De hyggeligste julemarkeder- og stuer anno 2018

Relaterede artikler