Her er gaven til Mors Dag, der glæder resten af 2017

Mors Dag er lige om hjørnet, og selvfølgelig fortjener den bedste mor i verden en helt særlig gave. ELLE har sammen med det danske smykkebrand Anni Lu lavet det fineste armbånd, der hedder 'MOM', hvor hele salgsbeløbet for hvert solgt armbånd doneres ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. 

Anni Lus grundlægger og designer, Helle Vestergaard, mistede selv sin mor, Anni, til kræft for et par år siden, og startede Anni Lu under moderens sygdomsforløb, hvor de sparrede sammen helt frem til det sidste. Anni har derfor været en vigitig del af Anni Lu, og derfor har dette samarbejde en helt særlig personlig betydning for Helle Vestergaard, der har sendt en æstetisk og tankefuld hilsen til sin mor i 'MOM'-armbåndet, hvor perlemønsteret danner morsekoden for M-O-M. 

Armbåndet er den fineste lille gave at give til sin mor på mors dag, da det er et symbol på kærligheden til sin mor, som hun vil blive mindet om hver dag, med det fine armbånd om håndleddet.

En anden ting, som din mor både fortjener - og måske også trænger til  - er med sikkerhed et frirum og uforstyrret 'me-time'. I en hverdag, hvor alle konstant er på, og mødre koordinerer sociale kalendere, madplaner, karrierer og husholdning, er der ind i mellem behov for at trække stikket, lukke omverdenen ude og nyde bare at være til. Og hvordan gøres det bedre, end med et magasin i hånden? Giv din mor den tid til sig selv, som hun trænger til, og forkæl hende med et abonnement på ELLE, der fast én gang om måneden giver hende anledning til at sætte hverdagen på hold og lade sig inspirere af en verden af luksus, livstil og portrætter af supercool kvinder, med noget på hjerte. 

Lige nu kan du få et abonnement på ELLE sammen med et af de særlige Anni Lu x ELLE 'MOM' armbånd i en samlet pakke, der er oplagt at forære din mor på mors dag. 

Abonnemenet med ELLE + Anni Lu x ELLE ambånd fås til hhv. 3 eller 6 måneder til priser fra 399 kr.* og kan købes her

*Anni Lu x ELLE armbåndet har en værdi af 250 kr. som doneres ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse - også når du køber abonnement 

Relaterede artikler