Her er den nye trailer til Disneys 'Skønheden & Udyret'

Disney offentliggør otte eventyrlige billeder fra forårets kærlighedsfilm Skønheden og Udyret
Foto: @beautyandthebeast

Foråret bringer mange gode ting med sig: Flere lyse timer, lunere dage og forårsblomster i fuldt flor. Men det er ikke kun naturens mange goder, som vi kan glæde os til, når kalenderen viser den første forårsmåned. Til marts er Disney nemlig klar med live-action filmatisering af klassikeren "Skønheden og Udyret", og nu har Disney netop offentliggjort otte billeder fra filmen, som har Emma Watson i rollen som Belle. Luke Evans, som er kendt for sin rolle i filmene "Fast and Furious 6" og "Hobitten", kan opleves i rollen som Gaston, mens skuespiller og manuskriptforfatter Josh Gad har rollen som Gastons tro følgesvend Le Fou.

Læs også: Her er det første sneak peek på Emma Watsons ’Belle’-kjole i ’Skønheden & Udyret’

Vi kan ikke vente med at se Emma Watson i rollen som den beskedne og kærlige Belle, der afviser landsbyens flotte og pralende charlatan Gaston, tyer til sine bøger for adspredelse og elskede far for selskab. Emma Watson brød i 2001 igennem i rollen som Hermione Granger i filmatiseringen af J.K. Rowlings ”Harry Potter og De Vises Sten” og siden fulgte syv film i Harry Potter-serien. Emma Watson har dermed godt fat i de eventyrlige film, og de fine billeder af hende i sin gule Belle-kjole er da heller ikke mindre end magiske.

Da Disney’s fortolkning af det gamle franske folkeeventyr ”La belle et la bête” fra 1740 så dagens lys i 1991 høstede titelsangen ”Beauty and The Beast” en Oscar for bedste sang og Disney-succesen blev desuden den første animerede film nomineret i kategorien ”Best Picture”.

Det skal blive spændende at se, om 2017s live-action version af klassikeren kan leve op til sin forgængers succes. I galleriet kan du se de otte flotte billeder, som Disneys har offentliggjort og nedenfor de to første officielle trailere:

Disney offentliggør otte eventyrlige billeder fra forårets kærlighedsfilm Skønheden og Udyret

Relaterede artikler