Her er den nye madtrend, der kommer til at dominere Instagram

Foto: Instagram

Instagram har længe været centrum for nye og spændende trends, især når det indbydende og billedskøn mad - og nu er endnu en fin og kreativ trend begyndt at fylde i vores feed. Cupcaken, som vi normalt kender som cute og girly, har nemlig fået en helt speciel, grøn og stikkende makeover.

Lige siden vi så de fine cupcakes for første gang hos Magnolia Bakery i ’Sex and the City’, har vi været vilde med de små kager, der siden er blevet et populært og næsten uundgåelige indslag til både babyshowers, bryllupper og fødselsdage – og i dén grad også i vores Instagram-feed. 

Læs også: 10 veganske Instagram-profiler du kan følge

Men nu skal den populære cupcake ikke længere være pink, babyblå eller ligne en blomst... Det nyeste nye er nemlig, at få de små kager til at ligne en af tidens allerstørste boligtrends - kaktussen!

Det er endnu engang en bager i New York, denne gang ved navn Brooklyn Floral Delight, der har været med til at starte den nye og fine trend, og de sukkersøde værker er allerede blevet et stort hit på Instagram!

Bageren, der finder stor inspiration i planternes verden, specialiserer sig nemlig i at lave fantastisk realistiske cupcakes, og det sidste skud på stammen er de plantelignende kager, som bliver dekoreret i grønne nuancer og naturlige former:

 

 

Et opslag delt af Brooklyn Floral Delight (@bk_floral_delight) den

1. Dec, 2017 kl. 6.22 PST

Ved første øjekast er det svært at tro, at de små grønne cupcakes fyldt med torne og blade ikke er ægte kaktusser, der står klar til at dekorere vores hjem. Men kigger man godt efter, kan vi alligevel godt se, at de små planter faktisk er sammensat af mel, sukker og frosting – og at de heldigvis er lige til at spise!

Cupcakes dekoreret med blomster er ikke noget nyt fænomen, men det helt specielle ved Brooklyn Floral Delights spiselige planter, er de betagende og realistiske farver, der er resultatet af fire til fem timers arbejde med farver og håndmaling.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og selvom det er et stort arbejde at dekorere de små kager med de helt rigtige planteformer- og farver, så er flere af Instagrams madglade brugere tydeligvis blevet inspireret af den nye trend.

 

Kaktusser er blevet utroligt populære inden for de seneste par år, og i dag kan man endda gå på opdagelse i butikker, der udelukkende er dedikeret til de hårdføre ørkenplanter ligesom de er blevet fast inventar i manges boligindretning. Og derfor spår vi da også de kaktuslignende cupcakes til at blive den næste store madtrend på Instagram.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet et par af de smukke kaktus-cupcakes, der fylder i vores Instagram-feed:

Kaktus-Cupcakes

Relaterede artikler