Turistattraktioner Her er de 10 mest instagrammede københavnske turistattraktioner i 2019

Foto: MEGA

Vi kender det alle sammen. Lige så snart vi ankommer til en storby – ja hvis ikke allerede inden afrejsen – stormer vi hen til byens mest ikoniske turistattraktioner for at forevige os selv og opdatere vores Instagram (ingen skal gå glip af vores globetrotteri).

Derfor kan du garanteret også sætte hak ved fotos af dig selv foran New Yorks flatiron building, Londons tower bridge og Paris’ eiffeltårn.

Men selvom du ikke altid opdager det, er vores egen hovedstad jo også fyldt med glade turister (okay med mindre du færdes meget i indre by, her er de ret svære at undgå), og når de har taget den lange tur til den kolde nord, vil de selvfølgelig også gerne have lidt med hjem til ”the gram”.

Men hvor går de hen? Der er selvfølgelig et par klassikere, som du allerede nu godt kan regne ud (hej Nyhavn), men en ny analyse er netop offentliggjort, og her får vi de fulde overblik over de 10 mest instagrammede københavnske turistattraktioner i 2019 – samt præcis hvor mange posts, der er postet herfra.

Læs også: 5 steder, du skal besøge denne sommer, hvis du holder staycation i København.

Det kan også være, at du (som den miljøvenlige power-kvinde du er) har besluttet dig for at årets sommerferie skal foregå i kongens København, og så kan du jo også passende finde inspiration til din egen mediedækning af årets sommerferie á la turist i egen by.

Med udgangspunkt i Lonely Planets rejseguide har ShopAlike analyseret 408 danske områder, aktiviteter og seværdigheder frem til midten af juni 2019 for at identificere en topliste lavet af danskerne selv – og her er den:

Her er de 10 mest instagrammede københavnske turistattraktioner i 2019

Relaterede artikler