The Handmaid’s Tale Her er alle detaljerne om opfølgeren til ”The Handmaid’s Tale”-bogen

Foto: The Handmaids Tale

De fleste af os kender fortællingen om det dystopiske og kvindeundertrykkende fremtidssamfund, Gilead, fra den populære HBO-serie 'The Handmaid’s Tale', men faktisk er fortællingen baseret på Margaret Atwoods roman fra 1985 af samme navn.

Nu 30 år efter, at den canadiske forfatterinde satte det sidste punktum i historien om Offred, meddeler Margaret Atwoods dog, at der en opfølger på vej! Titlen på den nye bog bliver ”The Testaments”, og den udkommer allerede den 10. september 2019.

”The Testaments” er sat til at finde sted 15 år efter begivenhederne i den originale bog og vil foruden Offred følge yderligere to kvindelige karakterer.

Den første bog ”The Handmaid’s Tale” ender på gådefuld vis med, at Offred bliver anbragt i en varevogn, der måske/måske ikke vil føre hende til sikkerhed udenfor Gileads murer - så der må siges at være lagt op til masser af spænding i efterfølgeren.

Læs også: Ny podcast afslører handlingen bag Sex and the City 3-manuskriptet 

I forbindelse med Twitter-annonceringen af den nye bog afslørede Margaret Atwoods desuden, hvor inspirationen til den nye bog ”The Testaments” stammer fra: ”Alt hvad I nogensinde har spurgt mig om omkring Gilead og dens indre virke er inspirationen bag denne bog. Okay, næsten alting! Og den anden inspirationskilde er den verden, vi har levet i”.

Tv-udgaven af "The Handmaid's Tale strækker sig allerede udover handlingen i den originale bog, som blev afviklet i første sæson af den populære HBO-serie, og sæson 2 var derfor bygget på en blanding af bogens epilog samt skaberen bag serien Bruce Millers egen fantasi. 

Margaret Atwood har udtalt, at hendes kommende bog " The Testaments" ikke vil have nogen form for forbindelse til den populære serie.

... Så det må betyde, at alt kan ske - så stay tuned

Relaterede artikler