Kilde afslører: Harry Potter vender tilbage i ny tv-serie

Foto: Harry Potter

Den britiske bogserie, Harry Potter, som er skrevet af J.K. Rowling, er én af de mest populære nogensinde. Serien, som består af syv bøger, har solgt over 500 millioner eksemplarer verden over, og filmatiseringen af bøgerne har indtjent cirka 8 billioner dollars (49 milliarder danske kroner!).

Vi er helt vilde med Hogwarts-universet, og har altid selv drømt om at være en tryllende Hermione … Men vi må nok indse, at vi må nøjes med at se på de tre troldmandsvenner Harry, Ron og Hermione, når de gang på gang redder de andre elever på Hogwarts fra slanger og trolde.

Læs også: What! Draco Malfoys samlede skærmtid i Harry Potter vil chokere dig

Men måske du, ligesom os, efterhånden har set filmene lidt for mange gange? Så er der godt nyt! Rygtet går nemlig på, at der er en ny HBO-serie på vej … En Harry Potter-serie! Det er dog stadig meget tidligt i processen, og der er hverken fundet instruktør eller skuespillere endnu - lige så vel som det endnu ikke vides, om vi mon er så heldige at få et gensyn med vores højtelskede, orginale cast Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint. Det er også stadig uvist hvad fokusset i serien skal være, og om den skal foregå indenfor samme tidslinje som filmene.

Når det kommer til film- og seriebranchen, så plejer rygterne ofte at tale sandt. Så vi ser frem til endnu engang at skulle opleve den magiske verden med troldmænd, mugglere og du-ved-hvem …

Læs også: Harry Potter-karakteren Padma er blevet voksen - og ligner Kylie Jenner på en prik

Imens vi i spænding venter på flere detaljer om den kommende serie, kan du i galleriet herunder holde dig opdateret med 15 overraskende Harry Potter facts.

15 facts om Harry Potter

Relaterede artikler