Julestemning Gå ikke glip af byens smukkeste julehygge på Hotel Sanders

Foto: Kavian Borhani

På Tordenskjoldsgade i Københavns Indre By ligger Hotel Sanders. Lidt tilbagetrukket fra travle Kongens Nytorv og Strøgets asen og masen, og i ly for det enorme, pompøse og bjergtagende Det Kongelige Teater, hvor hotellets ejer Alexander Kølpin i mange år betrådte scenen som kongelig balletdanser.

Ballet er med alt tydelighed ikke det eneste, Alexander har forstand på, for på den anden side af Tordenskjoldsgade ligger som sagt Hotel Sanders, der i et par år nu har været københavnernes fortrukne hide away-spot midt inde i byen.

Og vidste du, at hotellet går all in på julestemning og ditto hygge?

Foto: Kavian Borhani

For er du egentlig kommet i rigtigt julehumør endnu, eller mangler du lige det et skud julehygge, som du ikke selv kan diske op med derhjemme?

Hvad hvis vi siger dæmpet belysning, gamle juleklassikere i højttalerne, sirligt placerede julekugler på det store træ ved siden af den varme pejs - tilsat røde stearinlys, lyskæder og blomster- og loftdekorationer i rød, bordeaux og guld.

Man kan næsten fornemme det, ikke sandt?

Giv et ELLE-abonnement på 12, 8 eller 4 numre af ELLE.

På Hotel Sanders er døren åben for enhver. Du behøver altså hverken at booke en suite eller en 3-retters middag for at føle dig velkommen på hotellet – en simpel morgenmad, kop gløgg eller kaffe kan gøre det – men der er også forslag indimellem.

En julefrokost med traditionelle danske retter og ditto hygge? 

En julemiddag på den overdækkede og pyntede tagterrasse med udgik til byens tårne? 

Læs også: Mangler du julestemning? Så tag til London!

Du kan selvfølgelig også gå all in og booke et af de unikt indrettede værelser over julen og fejre højtiden i den ultimative luksus med dertilhørende julemiddag og privat julepynt på værelset  – eller hvad med at fejre nytårsaften og dermed både slutte 2019 og begynde 2020 på Hotel Sanders? 

Der er stort set lige så mange muligheder som der er kroge af udforske på det velindrettede hotel, der med garanti vil få dig i julestemning fra det sekund, du træder over dørtærsklen.

Er du endnu ikke overbevist? Så se med i galleriet herunder og merry christmas:

Gå ikke glip af byens smukkeste julehygge på Hotel Sanders

Relaterede artikler