DS 7 Crossback E-Tense Fuldend sensommerdrømmene i den nye DS7 Crossback E-Tense

Annonce
 
Sensommeren er over os, og vi planlægger at vride så mange udendørs soltimer ud af den som overhovedet muligt. Særligt nu hvor den viser sig fra sin smukkeste side. Fuldned sensommerdrømmene og kør ud i den dejlige, indian sommer!
 
For selv den skarpeste model i byen kan lokkes af det bløde bohemeliv de dage, hvor solen spiller op til solkysset sensommerdans. Sæt kurs mod de små lommer af landlig idyl bag rattet i den nye DS 7 Crossback E-Tense.
 
Bilen forener elegant og æstetisk fransk design med sublime køreegenskaber og et innovativt hybrid-system, så du med god samvittighed kan opsøge de uspolerede solpletter i det danske sensommerland.
 
Franske DS har indtaget Danmark med sin unikke forening af historiske rødder og et modigt avantgardedesign samt en række banebrydende og miljøbevidste teknologier. I 2020 lancerede DS-brandet den første hybridmodel, den populære DS 7 Crossback E-Tense. Hybridmodellen forener innovative hybridteknologier med klassiske high performance-køreegenskaber som 300 HK-motor og firhjulstræk samt de velkendte DS-detaljer og fornemmelse for finesse, der gør DS-brandet til bilernes svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.
 

 

Relaterede artikler