Fejr Mors dag på en cool kassecykel

Byens kvinder hopper på søndag den 8. maj i kassecyklerne og indtager de københavnske gader og stræder. Det er nemlig Mors dag på søndag og en undersøgelse, fortaget af YouGov og Pandora viser, at 80% af danskerne ikke havde plangtlagt at fejre Mors dag i år.

Hvis du mener, din mor, svigermor eller din bedste veninde fortjener en fejring, så dedikér dagen på søndag til hende, der har allermest brug for en 'time-out' fra hverdagens forpligtelser. Det kan du gøre ved at cykle hende rundt i Københavns smukke gader.

På billedet nedenfor kan du se den planlagte rute, som du, sammen med mange andre, kan fejre Mors Dag ved at begive dig ud på den kommende søndag.

Det koster kun 75 kr. at deltage, og der vil ovenikøbet blive afholdt en konkurrence, hvor Szhirley vil uddele præmier for henholdsvis den bedste stemning og smukkest stylede cykel. 

Psst... fortvivl ikke, hvis du ikke selv en kassecykel, for så kan du selvfølgelig bare låne en! 

Efter touren vil der være picnic i det grønne ved Østre Anlæg med hygge, DJ's og goodiebags til alle. Så hop op på jernhesten og afsted - det bliver uden tvivl den bedste Mors dag, man kan forestille sig.

Se mere information, lej en kassecykel og køb din billet lige HER!

Relaterede artikler