Er der et nyt samarbejde på vej mellem Frank Ocean og Chanel?

Er der et nyt samarbejde på vej fra Frank Ocean og Chanel?
Foto: All Over Press

Han er kendt for sine lækre toner og dybe sangtekster - og så ser han heller ikke helt skidt ud. Men noget tyder nu på, at Frank Ocean har gang i andre ting end musikken, for måske er der et nyt samarbejde på vej mellem den hemmelighedsfulde R&B-stjerne og det hæderkronede franske modehus Chanel…

Læs også: Chanel sætter nye show-højder!

Det er ikke længe siden, at Frank Ocean udgav det længeventede album ’Blonde’ efter en lang periode, næsten synes at være gået under jorden. Det nye album modtog stor ros, men siden udgivelsen har Frank Ocean forsat sin sky stil og holdt behørig afstand til pressen og omverdenen.

Men den 10. marts 2017 dukkede Frank Ocean op til overfladen, og lod sin lækre ryst fortrylle fans verden over med singlen 'Chanel'. Selv om vi var solgt allerede ved titlen, er det ikke en sensation at en kunster udgiver sange, der refererer til eksklusive modehuse. Og så er der dog alligevel noget særligt ved Frank Oceans udgivelse: Chanel har nemlig nu offentliggjort hele to billeder på modehusets officielle Instagram-profil, der hver refererer til Frank Oceans nye sang og sangtekst. 

Læs også: Nu kan du få Chanel-emojis!

Om det blot er en form for hyldest til Frank Oceans sang, eller om der rent faktisk er et større samarbejde på vej, vides endnu ikke - men man kan jo kun håbe på, at der er et så enestående co-lab i sigte. Indtil der er nyt i sagen væbner vi os med tålmodighed, indtil det be- eller afkræftes hvad modehuset og sangeren (forhåbentligt) har gang i… For der er ingen tvivl om, at det eksklusive franske modehus og den charmerende kunstner ville klæde hinanden.

Se de bemærkelsesværdige billeder fra Chanels Instagram her...

 

Et opslag delt af CHANEL (@chanelofficial) den

15. Mar 2017 kl. 12:13 PDT

 

Et opslag delt af CHANEL (@chanelofficial) den

15. Mar 2017 kl. 12:14 PDT

 

 

Køb ELLE

Relaterede artikler