ELLE Update: Dét sker i januar. Psst… Opdateres løbende!

Foto: PR
Årets første måned bliver skudt i gang med både kunst, comedy og mode, og traditionen tro får du her ELLEs update for måneden.
 
 
Er du en vaskeægte foodie, og drømmer du om at komme til housevarming hos Aarstiderne, så vær med, når de slår dørene op til deres helt nye værksted i Posthallen i Nordhavn. Her får du serveret både mad og drikke, ligesom du kan lave din egen kraut eller juice, og ikke mindst få tips og tricks af en række af Aarstidernes måltidskassekokke såsom Louisa Lorang og Sanne Venlov.
 
Er du mere en kunstnørd, så tag et smut forbi Statens Museum for Kunst, hvor en helt særlig performance-installation sætter kritisk fokus på national ensretning, nationalfølelse og national branding. 
 
Læs også: Nedtællingen til årets mest ventede program er begyndt
 
Du kan også tage din partner, veninde eller ven under armen og få brugt lattermusklerne i selskab med to dygtige comedygrupper, Den Lalleglade Brigade og SpecialKlassen, når Bremen Teater huser en aften, som lader improviserende komik møde musicalgenren.
 
Vi tør godt garantere, at du vil få en oplevelsesrig start på det nye år, og vil du vide endnu mere om, hvad du kan foretage dig måneden ud, så har vi samlet en række interessante begivenheder i galleriet nedenfor.
 

ELLE Update: Dét sker i januar. Psst… Opdateres løbende!

 

Relaterede artikler