Downton Abbey bliver måske allerede til en film i år

Downton Abbey kunne blive til en film allerede i år
Foto: Downton Abbey

Længes du også efter de fine kjoler, smukke omgivelser og alle karaktererne fra Downton Abbey? Så skal du heldigvis ikke vente meget længere. I marts 2016 kom det frem, at den britiske dramaserie bliver lavet som film, og nu tyder meget på, at det allerede bliver i år, at Downton Abbey bliver til en spillefilm. 

Læs også: Her er den nye serie til dig, der elskede The Crown og Downton Abbey

Dét afslørede skuespiller Jeremy Swift, som spiller Septimus Spratt i serien, nemlig i et interview med ITV’s TV-vært Lorraine Keller:

”Det er meningen, at det skal ske – optagelserne – i år, men det er ikke blevet låst fast endnu”, udtalte han.

Intet er dog endnu sikkert. Carnival Films, der producerer Downtown Abbey, har udtalt til BBC, at der ikke er nogen konkret nyhed om, hvornår vi kan forvente os at se den længeventede film. 

Men der er god grund til at tro, at det ikke varer længe, for i samme interview afslørede Jeremy Swift, at nogle af de castede skuespillere allerede har modtaget et manuskript. Et manuskript, der dog på mystisk vis var forsvundet fra mailen igen:

”Der er et filmmanuskript, som vi alle har modtaget, men som dog er forsvundet igen i bedste Mission Impossible-stil fra vores mails...”  fortalte han.

Se også: Det nye serie-crush anno 2017 hedder Big Little Lies

Lige meget hvad, så krydser vi i hvert fald fingre for, at Downton Abbey-filmen er lige på trapperne! Og imens vi venter, er der jo en god undskyldning for at gense de seks sæsoner...

Køb ELLE

Relaterede artikler