Nyhed! Dette populære sted slår endelig dørene op på Fyn

Foto: @creativespace

Nyd en god kop kaffe og vær kreativ imens – det lyder som en god beskæftigelse. Det var i hvert fald de tanker, Iben Restorff tilbage i 2011 gjorde sig, da hun åbnede den første Creative Space på Gammel Kongevej i Frederiksberg.

Nu er der tre af slagsen fordelt i København og Aarhus, og den uhøjtidelige café er blevet sådan en succes, at fynboerne også skal nyde godt af tilbuddet.

Er du fra Odense eller kendt i Odenses gader, kender du helt sikkert Brandts Passage, og lige dér blandt de smukke gamle bygninger, den hyggelig cafébiograf, Amfiscenen, hvor dejlige toner spilles i sommerhalvåret – der kommer du til at finde Creative Space.

Keramikcaféen, som er det mest dækkende ord for, hvad Creative Space er, er en oplagt beskæftigelse en lørdag eller en søndag – eller bare en dag i ugen, hvor du ikke lige skal passe hverken jobbet eller studiet. Og kommer du med din mor, veninde, kæreste, date eller mormor, kan I få vendt verdenssituationen, mens I maler jeres egen keramik, som bliver brændt og glaseret og kan afhentes ugen efter.

Skal du give din veninde en personlig kop til hendes fødselsdag? Har du mod på at kreere din helt unikke vase? Eller skal din nyfødte søn have sin egen sparegris a la mutti? Faktisk er der 300 forskellige slags keramik, du kan give dig i kast med at dekorere – alt fra kopper og tallerkner til fade, vaser og skåle.

Læs også: Det sker i januar. Psst! Opdateres løbende.

Så odenseanere – I kan godt sætte et stort kryds i kalenderen den 7. februar 2020, hvor Creative Speace slår dørene op, og I for alvor kan starte jeres kreative hjerne.

Læs mere om konceptet og se alle dine udfoldelsesmuligheder her

Relaterede artikler