David Beckham er aktuel i sin første film: Se traileren her!

Foto: All Over Press

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at David Beckham er en mand, der stadig formår at gøre os bløde i knæene. Og derfor blev vi naturligvis begejstrede, da det blev annonceret, at han snart gør sin scenedebut i filmen: ’King Arthur: Legend of the Sword’.

Men fodboldstjernen spiller ikke just en flatterende rolle i sin nye film, og du vil måske endda have svært ved at genkende ham. David Beckham spiller nemlig rollen som den gnavne ridder Henchman. En mand der forsøger at gøre livet surt for Arthur og hans trofaste følgesvende. I traileren nedenfor, kan du se, om du kan genkende den ellers flotte Beckham…

I filmen følger man den unge Arthur, der sammen med sine trofaste følgesvende opholder sig i Londinium - uden at vide, at han er den tro arving til kongeriget. Gruppen konfronteres dog snart med det magiske sværds betydning, da Arthur trækker ’Excalibur’ op af den historiske sten. Han er nu tvunget til at give sig til kende, som den tro arvefølger, og skal nu lære at håndtere det berømte sværd.

På spillelisten finder man også Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey og Jude Law, som vi også er særligt vilde med her på redaktionen. Så find popkornene frem til en hæsblæsende eventyrfortælling med en stjernespækket liste af skuespillere.

Filmen har premiere den 11. maj 2017 i alle landets biografer.

I galleriet nedenfor har vi samlet et udpluk af David Beckhams bedste øjeblikke, så vi kan glæde os lidt over, hvor flot han i virkelighed er… 

David Beckham gør debut på det store lærred: Se den første traileren her!

Relaterede artikler