Cengiz Al fra Skam: "Jeg har fundet min kæreste gennem dansen, og derfor ved jeg, at det er ægte"

Foto: PR

Vi kender ham bedst i rollen som den charmerende Yosef i den norske tv-serie SKAM, men skuespilleren, Cengiz Al, er faktisk først og fremmest danser. Det viser han i den nye kampagnefilm for Puma, der både portrætterer ham og sangeren Oliver Kesi.

Hvis jeg ikke var danser, så ved jeg ikke hvad fanden jeg skulle gøre”, fortæller han med sin karakteristiske, norske udtale i videoen, hvor han opfordrer alle til at tro på sig selv - og til at turde at komme ud af sin komfortzone:

Og man må sige, at Cengiz Al ved, hvad han taler om.

Læs også: Sara Hjort Ditlevsen: ”Der er nogle valg, der presser sig på, når man nærmer sig de 30 år”

Med sin rolle i SKAM oplevede han nemlig at blive et kendt ansigt på meget kort tid, da han fik mere end 50.000 følgere på Instagram allerede få dage efter premieren i 2017. Men nu er SKAM slut, og det unge talent går en spændende fremtid i møde.

Mød Cengiz Al til en snak om hans fremtid, hans store kærlighed og hans forhold til Danmark her…

Du er med i Pumas nye kampagnefilm. Hvorfor har du valgt at være ambassadør for Puma?

”Jeg valgte Puma, fordi de respekterede mig og mine holdninger. Hele teamet var virkelig hyggelige, og de tog godt vare på mig både som person og artist. Jeg er slet og ret glad for at være en del af Puma-familien”.

Det er din kæreste, som du kysser i videoen. Hvordan ved du, at du har fundet din store kærlighed?

”Vi lærte hinanden at kende igennem dans. Dans betyder rigtig meget for mig, og fordi jeg har fundet hende gennem dansen, ved jeg, at det er ægte. Det føles ægte, og vi respekterer hinandens kultur og job. Det er det vigtigste”.

Hvad betyder det for din hverdag, at du er blevet et kendt ansigt efter din medvirken i SKAM?

”Min hverdag er som den plejer. Jeg arbejder og står op ligesom alle andre. Jeg er stadig mig selv”.

Hvad har været det vildeste ved at være med i SKAM?

”Det må jeg sige er responsen på tv-serien. At mennesker over næsten hele verden pludselig kender mig”.

Hvad er dine planer efter SKAM – vil du satse på skuespilfaget, dansen eller har du andre planer?

”Jeg vil satse på alt det, som jeg er god til, og som jeg gerne vil blive bedre til. Jeg kan godt lide at lave mange forskellige ting”. 

Vi har set dig et par gange i Danmark på det sidste. Hvad er det bedste ved Danmark?

”Ooh, jeg elsker Danmark! Jeg kan godt lide menneskene, musikken, at alle cykler og alle cafeerne. Jeg synes, at hele viben i Danmark er så god!”

Måske kan vi være så heldige at spotte Cengiz Al i det danske gadebillede denne sommer - vi krydser i hvert fald fingre. Og én ting er helt sikker... Uanset hvad Cengiz Al finder på at lave i fremtiden, så glæder vi os til at følge ham på hans vej.  

Relaterede artikler