B&O lancerer den ultimative højtaler til tasken og sommerens mange strandture

Den ultimative højtaler til tasken og sommerens strandture fra Beoplay
Foto: PR

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og på redaktionen kan vi slet ikke vente med at pakke strandtasken og smutte ned på badebroen eller en af de mange skønne danske strande med veninderne og familien. Derfor kommer det som kaldet, at B&O netop har lanceret deres hidtil mindste bærbare højtaler, der med sit æstetiske design og sin lille størrelse er som skabt til (designer)tasken.

Læs også: 90-års jubilæum: B&O fejres med sin hidtil mest innovative højtaler

Om du skal i sommerhus, en tur på stranden, holde picnic i parken eller nyde vin på tagterrassen er den nye højtaler, Beoplay P2, perfekt til anledningen og kan gøre de sommerlige øjeblikke endnu mere uforglemmelige med den helt rette musik og lyd.

Ved at tappe to gange på gitteret kan du spille musik eller sætte det på pause, imens du blot kan ryste den lille højtaler for at springe et nummer over. Og selv om højtaleren er det nyeste og mindste medlem i rækken af trådløse Bluetooth-højtalere fra B&O Play, kommer der stadig den samme kraftige og klare 'Signature Sound' ud af den, som man forventer af B&O Plays højtalere.

Højtaleren er designet af den prisbelønnede designer Cecilie Manz, og der er lagt vægt på at designe et enkelt og smukt design – et design til den ægte fashionista, der naturligvis aldrig går ned på udstyr:

"Jo tættere et produkt kommer på kroppen, jo mere raffineret og detaljeret skal designet være. Beoplay P2 er glat og elegant – en kompakt højttaler med fantastisk lyd, som du kan tage med overalt," siger Cecilie Manz.

Se også: Se de nye trådløse høretelefoner fra B&O Play

Den nye Beoplay P2 er designet i en afrundet blød form, der ligger perfekt i hånden, og mest af alt minder om en fin, glat sten, man finder på stranden. Dette giver den lille højtaler et raffineret look, der endelig fuldendes med remmen i ægte læder, der gør den endnu lettere at transportere. Samtidig er der en indbygget følsom 360 graders mikrofon, der gør det muligt at besvare opkald, uanset hvor du taler fra, så længe du er i nærheden af mikrofonen.

Beoplay P2  kommer i Bang og Olufsens butikker fra den 27. april og online her samt i udvalgte forhandlere.

Den vejledende pris er 1.299 kr., og den lille højtaler fås i farverne: Black, Sand Stone og Royal Blue. Ønsker du et etui, så du kan passe ekstra godt på din nye højtaler, kan dette fås for 279 kr..

Se de fine kampagnebilleder og kom i sommerstemning i galleriet herunder. 

B&O lancerer den ultimative højtaler til tasken og sommerens mange strandture

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler