Blake Lively skal spille hovedrollen i en efterfølger til 'Big Little Lies'

Foto: All Over Press

Blake Lively har netop fået hovedrollen i en ny serie under navnet ’The Husband’s Secret’. En film, der er baseret på bestseller-bogen af samme navn, skrevet af forfatteren Liane Moriarty, kvinden bag successerien ’Big Little Lies’.

I ’Big Little Lies’ fulgte vi de tre mødre, spillet af Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, imens de løste mordgåder. Og ligesom sin forgænger er ’The Husband’s Secret’ også et mordmysterium. 

I den nye serie kommer Blake Lively til at spille den travle kone og mor, Cecilia Fitzpatrick, der opdager, at hendes mand ikke er helt den, som hun troede, han var. Han gemmer på mørke hemmeligheder, som han har holdt væk fra hende i årevis, og hun finder snart ud af at hele hendes liv med ham, har været bygget på løgne og mord. En fortælling, der i den grad ligger op til en spændende serie! 

Læs også: Blake Lively: "Mit første kys var i en film"

Gossip Girl-stjernen medvirkede sidst i 'The Shallows' i 2016, en film, der ikke blev modtaget med den store applaus. Men nu ser det ud til, at den smukke skuespillerinde for alvor er på vej tilbage med sin medvirken i den nye serie, imens hun inden længe også kan opleves som MMA bokser i den kommende film, ’Bruised’, instrueret af ’The Notebook’-instruktøren, Nick Cassavetes.

Se også: 13 gange vi blev forelskede i Blake Lively og Ryan Reynolds

’The Husband’s Secret’ planlagt til at udkomme på CBS Films, men der er endnu ikke sat nogen dato for, hvornår den nye serie har premiere. Der er dog ingen tvivl om, at der høje forventninger til Blake Lively og den nye series mordgåde... 

Imens du venter, kan du få en gensyn med skønne Blake Lively i galleriet herunder. 

Mandagsmuse: Blake Lively

Relaterede artikler