The Asteroids Galaxy Tour er endelig tilbage med ny musik

Foto: PR

The Asteroids Galaxy Tour, bestående af den dynamiske duo Mette Lindberg og Lars Iversen, er endelig tilbage med ny musik. Singlen Surrender, som udkommer den 23. marts, vil være den første i rækken af flere singler, der på sigt bliver samlet til et helt album. 

Samtidig er Surrender bandets første single efter albummet Bring us Together, der udkom i 2014. Og med denne single har duoen valgt at vende deres tidligere, musikalske tilgang 180 grader. Før har bandet nemlig færdiggjort et helt album, før musikken blev slippet løs. Det er anderledes denne gang, hvor Mette Lindberg og Lars Iversen udgiver musikken så snart den er produceret, og dermed forfølger bandet en nyskabende frihed på deres musikalske græsgange. 

Læs også: Hotel Cecils nye 25-årige leder, Katrine Harder: "Det hedder vel 'at have nosser' af en årsag"

Med singlen Surrender inviteres lytteren derfor ind i The Asteroids Galaxy Tours aktuelle popunivers, og hvor bandet befinder sig rent musikalsk lige nu.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Som det perfekte tilløbsstykke til den nye single giver bandet koncert for første gang i 3 år på Hotel Cecil den 6. april. Find billetter lige her. 

Og hvis du (heller) ikke kan få nok af cool-cat Mette Lindberg, skal du skynde dig at få fingrene i billetter til ELLE Style Awards 2018 den 3. maj i DR Koncerthuset. Her vil værtsparret Mette Lindberg og Esben Bjerre sørge for at guide gæsterne gennem en fashionabel aften fyldt med glitter, disco og 80'er feststemning - klik på banneret herunder for at sikre din billet idag. 

Relaterede artikler