Anne Hathaway er tilbage: Princess Diaries 3 er bekræftet

Foto: All Over Press

Bliver man nogensinde for gammel til at drømme om en skønne dag at blive prinsesse i et fjernt kongerige, og bo i et palads og gå til royale baller iført de mest overdådige kjoler og tiararer? Nej vel? 

Derfor er vi heller ikke vokset fra at være en anelse forelskede i Anne Hathaway i rollen som den klodsede teenager fra San Fransisco Mia Thermopolis, der i første film finder ud af at hun er prinsesse af det lille kongerige Genovia. Mia flytter ind på slottet og gennemgår en af filmhistoriens sjoveste makeovers, under kyndig vejledning af sin strikse men hjertevarme og morsomme farmor, Dronning Clarisse Renaldi, der er spillet af ingen ringere end skønne Julie Andrews. I den efterfølgende film, Princess Diaries 2: The Royal Engagement, (der er fra 2004!) bliver Mia, der er faldet (en smule) mere til rette i sin nyfundne royale rolle, forlovet med en charmerende prins, som spilles af hotte Chris Pine - og det gav os én til god grund til at glæde os til Princess Diaries 3. 

Her er det velkendte cast fra de to foregående film, sandsynligvis inklusive Hathaway, Andrews og Pine nemlig efter forlydende allerede bekræftet, og manuskriftet er skrevet. Men ligesom vi har udviklet os på de 13 år, der er gået siden den seneste film, er der også sket en udvikling i det lille fiktive kongerige, hvor Princess Mia regerer. Og det betyder at Mia vender tilbage til USA.

Garry Marshall, der har produceret de to foregående film, døde desværre i 2016, men forfatteren bag bogserien, der ligger til grund for filmene, har sagt at Marshall have et ønske om at den tredje film skulle foregå på Manhatten (yay!), og det er et ønske det nye producer-team anerkender til 3'eren, som en hyldest til Marshall. 

Desuden har 'dronningen', Julie Andrews sagt at hun og Anne Hathaway er ombord!

Vi venter i spænding på de første billeder og nyt om premieren! 

 

Relaterede artikler