Årets modeudstilling: Audrey Hepburn & Hubert de Givenchy

Årets modeudstillling: Audrey Hepburn & Hubert de Givenchy
Foto: PR

Vil du se nogle af de mest ikoniske kjoler i modehistorien? Så skal du en tur til Holland! ELLEs Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, og ELLEs Editor, Marie Louise Wedel Bruun, tog en tur til hollandske Haag for at besøge Audrey Hepburn og Hubert de Givenchy-udstillingen, og de vil bestemt anbefale alle fashionistaer til at aflægge årets modeudstilling et visit. Læs her hvorfor...

Det kan godt være, at hollandske Haag ikke lige står øverst på din rejseliste, men det bør den! For lige nu kan du opleve alle de kjoler, den franske modeskaber Hubert de Givenchy skabte til sin ikoniske muse og livslange veninde, Audrey Hepburn, igennem knap 40 år. 

Læs også: Derfor er Audrey Hepburn et stilikon

Glæd dig til at kunne nærstudere alt fra de kjoler, du kender fra film som Breakfast at Tiffanys og How to Steal a Million, til de broderede mesterværker, Audrey bar til gallamiddage på sine ældre dage – for ikke at nævne mesterens skitser, tegninger og billeder. Og husk også at købe kataloget, som er en decideret bog med alt det bedste fra udstillingen og lidt til. Som Audrey selv sagde om Givenchy:

Givenchys tøj er det eneste, jeg føler, jeg er mig selv i. Han er mere end en designer, han er en skaber af personlighed.”

Hvor: Hubert de Givenchy: To Audrey With Love, Gemeentemuseum Den Haag, Holland, til 26.03.17

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler