Årets mest Insta-venlige drink og kage fås i Disneyland Paris denne sommer

Foto: Disney Parks Blog

Paris er altid en god idé, og hvis du har planlagt en tur til den romantiske by til sommer, så skal du måske overveje et smut forbi Disneyland.

For hvis du ikke allerede er fan af den altid eventyrlige park, så er der nu en (endnu) bedre grund til at besøge de ikoniske Disneyfigurer, som vi vel alle har en forkærlighed for. 

Disneyland Paris er nemlig hoppet med på en populær og girly bølge, hvilket betyder, at du nu kan få drinks og små kager, der kan gøre din Instagram lige så eventyrlig som Disneyland selv.

'Millennial Pink' er en af tidens hotteste farver indenfor både mode og design, og farven bliver brugt flittigt af designere som Marc Jacobs, Gucci og Balenciaga - og nu hopper Disneyland Paris altså også med på bølgen. Og de gør det med manér!

Læs også: #PinkOnsdag: Her er de 21 mest ikoniske øjeblikke i pink filmhistorie

En af deres lyserøde tilføjelser er en cocktail, der har fået navnet ’Millennial Pink Celebration Toast’, som er lavet med Disneys egen lyserøde champagne, ’Fairy Tale Celebration Cuvee’. Drinken har sin helt egen (og virkelig søde!) accessorie, der gør det næsten umuligt ikke at købe den med det samme: Et par pink Minnie Mouse-ører i chokolade - og ja, de kan spises!

Og som om det ikke er nok til at få dig til at rejse til Disneyland Paris, så har Disney også lanceret små kager i den populære pink farve. Blandt andet denne super søde 'pop cake', som jo slet ikke er til at stå for: 

 

Et opslag delt af Disney Eats (@disneyeats) den

16. Apr, 2018 kl. 1.48 PDT

Du kan også spise den ikonsiske Minnie Mouse i form af en macaron med en cute, pink glimmersløjfe:

 

Et opslag delt af Disney Eats (@disneyeats) den

28. Mar, 2018 kl. 12.09 PDT

Der er en hel liste af pink cupcakes, candyfloss, chokolade og flødeboller som kommer til Disney World, lige i tide til at gøre din sommerferie ekstra Insta-worthy – og mon ikke det er nok grund til at tage en tur til Disneyland? 

Læs også: ELLE rejser: Oplev romantiske Paris

Parken er nemlig ikke kun for børn, hvilket nogle af verdens største topmodeller, som Josephine Skriver og Gigi Hadid, har bevist flere gange.

Se selv med i galleriet, hvor vi har samlet nogle af alle de kendisser, der er spottet i forlytelsesparken for nyligt... 

Kendisser i Disneyland

Relaterede artikler