6 powerkvinder du ikke har hørt om, men skal kende

Foto: All Over Press
Who Run the World – Girls!...
 
Verden mangler bestemt ikke kvinder, der kan deres kram og er drevet af en passion, kraft og kampegejst, uden lige. Modeverdenen har Anna Wintour, der har været Editor-in-Chief på amerikansk Vogue siden 1988, og som fra solbrillekanten kontinuerligt har opdraget os til, hvordan en kvinde 'en vogue'  skal gå klædt. Og på runway'en marcherer den gudesmukke dankse topmodel, Josephine Skriver, som regnbuebarn i kampen for homoseksuelles rettigheder. 
 
Dertil er der naturligvis Oprah Winfrey, Michelle Obama og en stjerneparade af andre heltinder, der vidst ikke behøver en nærmere præsentation…!
 
Læs også: 13 spørgsmål til Danmarks mest punktlige karrierekvinde: Salma Jabbar
 
Kort sagt: Vi ELLEsker alverdens powerkvinder og girlpower! Kvinder, der giver os inspiration og blod på tanden til selv at kæmpe for den karriere eller mærkesag, vi brænder for, og som fortjener en salut!
 
For selvom verden har et hav af drønseje kvinder, der kæmper for deres sag og ligger på toppen af Forbes' lister, så er det alligevel ofte de samme powerkvinder, vi taler om, hylder og fremhæver. Derfor har vi været på grundig granskning af det kvindlige powerfeldt og fundet syv ekstremt kompetente og ultra-dygtige kvinder, som du bør stifte bekendskab med, nu hvor den feminine revolution marcherer slagfærdigt ind over alt fra modebilledet til den store verdenspolitik. 
 
Har du eksempelvis hørt om Waris Dirie, den omkårede somaliske nomadepige, der blev giftet bort for 13 kameler, men løb hjemmefra og endte med at blive international topmodel og international talskvinde for omskårede kvinder og kvindeundertrykkelse? Eller hvad med Indra Nooyi (der er Blair Waldorf fra Gossip Girl's store idol), der er topchef i PepsiCo og en af de mest magtfulde kvinder i verden? 
 
Se med nedefor, og mød dit nye powerkvinde-idol!
 

7 powerkvinder du ikke har hørt om, men skal kende til

 

Relaterede artikler