Foto: PR
Kultur

Nu kan du overnatte i 'House of Gucci'-villaen

af Emilie Østerby Bruun 1/12/2021
Årets mest fashionable film, 'House of Gucci', har i dag premiere i de danske biografer, og nu kan du overnatte i Aldo Guccis overdådige Villa Balbiano.

'House of Gucci' har i dag premiere i de danske biografer, og anmeldelserne af det stjernespækkede, fashinable drama er blandede, men én ting er sikkert: kostumer og lokationer er 'on point'. Og nu kan en heldig fan opleve Villa Balbiana, der i filmen er Aldo Guccis hjem, helt tæt på.  

Den italienske drøm, Villa Balbiano, er en af de største private boliger ved Comosøen og byder på seks overdådige suiter, frodige haver, marmor badeværelser, swimming pool, privat havn og meget mere. 

Værten tilbyder ét ophold for to gæster i mastersuiten med adgang til alle Villa Balbianos herligheder den 30. marts 2022. Opholdet koster 1000 euro og bookingen åbner mandag den 6. december klokken 18 dansk tid.

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR

Du kan se flere billeder af den fantastiske Villa Balbiano på Airbnb her, og så er spørgsmålet bare, om du skal sidde klar ved tasterne den 18. december?