Foto: ELLE
Annonce

Moderne retro a la DS Automobiles

af annonce 3/10/2019
Selvom noget er topmoderne, kan det sagtens være historisk. Læs blot med her, hvor vi tager dig på en rejse tilbage til rødderne af den innovative DS 3 Crossback.
Franske DS er endelig kommet til Danmark! DS-brandet gør op med konventionerne og integrerer fransk knowhow om finesse og kvalitetsprodukter i bilernes verden. Nøgleordene er udsøgte materialer, raffinerede håndværksmæssige detaljer og avancerede teknologiske innovationer. DS er som skabt til dig, der drømmer om formfuldendt og überfransk design og passioneret køreglæde i ét. Kort sagt en bil til dig, der ønsker bilens svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.
Foto: ELLE
Men knowhow opstår ikke ud af ingenting: Den første DS-bil, der blev skabt, brød med traditionerne og demonstrerede, at fransk luksus var et symbol på innovation, elegance og prestige. Derfor sætter du sig i dag sætter du dig bag rattet i en nyfortolkning af den originale DS-arv, DS 3 Crossback, hvor teknologi, lækre materialer og fransk raffinement forenes. Læs mere om DS Automobiles her