Med den nye Peugeot 3008 SUV er du sikret teknologien i verdensklasse
Annonce

Med den nye Peugeot 3008 SUV er du sikret teknologi i verdensklasse

af Annonce 27/04/2017
I månedens ELLE har vi fokus på den digitale tidsalder, som er en uundgåelig del af vores allesammens hverdag. Med den nye Peugeot 3008 SUV er du dog sikret den perfekte kombination af at være online/offline, da der er tale om en bil, der får dig til at føle dig afslappet og offline, selv om du faktisk er på og online.

Hvis du troede, at en bil i dag bare er en regnvejrssikret kasse med fire hjul, må du tro om igen.

Peugeots 3008 SUV er nemlig ’intelligent’, og med dens raffinerede i-Cockpit, som du kan indstille præcis til dine behov, får du den bedste tænkelige samarbejdspartner på vejen, uanset hvor turen går hen.

Der er en grund til, at den blev kåret til Årets bil 2017 i både Danmark og Europa. For den får dig til at føle dig afslappet og offline, selv om du faktisk er på og online. Og det er da en ret fantastisk følelse?

3008’eren er en SUV, hvor der er tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistance­systemer, der giver tryghed på vejen.

3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremse system, træthedsovervåg­ning, skiltegenkendelse og Front Kol­lision Advarselssystem.

Så hvis du har talt i mere end 10 minutter i telefon via Bluetooth­systemet, gør den opmærk­som på, at du burde afslutte samtalen og koncentrere dig om kørslen.

Med andre ord: Den mest vågne medpassager, du kunne drømme om.

Du vil elske det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i-cockpit, som forener intuitiv betjening med en passioneret hightech-køreoplevelse i den nye 3008 SUV fra Peugeot. Den digitale in-strumentering over rattet kan personaliseres og indstilles til at vise netop de informationer, som du har brug for under kørslen – det kan være navigation, hastighed, brændstoἀorbrug, advarsel om at du er for tæt på den forankørende bil, og meget mere.

3008 er ganske enkelt inkarnationen af den moderne bil.

God fornøjelse - og god tur! Du kan læse meget ere om den nye 3008'er fra Peugeot HER