Foto: Grab'N Go Burgers
Mad og drikke

11 madboder, du skal prøve på årets Roskilde Festival

af Christoffer Mygind Juul 29/06/2022
Nok er du måske kommet for musikken, men det er svært ikke også at glæde sig til de lækre madoplevelser på festivalen.

Der er meget at glæde sig til på årets Roskilde Festival, og selvom vi særligt glæder os til de mange musikoplevelser, så er maden alligevel også højt på listen.

Der er nemlig masser af lækre og unikke madboder, der byder på alt fra burgere og sandwiches til salater og pasta fra køkkener som det argentinske, danske og koreanske for bare at nævne nogle få.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Netop derfor kan det også være svært at finde frem til lige netop det, du har lyst til. Derfor har vi samlet nogle af de boder, vi glæder os allermest til at gå på opdagelse i, så du kan få stillet sulten på bedste vis.

Tatar
Konceptet er enkelt og siger næsten sig selv i madboden Tatar. For her får du lige netop, hvad de lover - en omgang frisk, rørt tartar. Og er du ikke til kød, får du den også i en version med rødbede i stedet.

Find Tatar i Art Zone.

Grab’N Go Burgers
Lige præcis som navnet antyder, finder du i denne madbod en menu dedikeret til burgere - og så endda til de helt greasy af slagsen med saftigt kød og helt sprøde pomfritter, der uden tvivl vil gøre dig rigelig mæt.

Find Grab’N Go Burgers i Arena Parks øst for Arena.

Døp
Måske du kender den økologiske pølsevogn fra Strøget i København. Gør du ikke, er der rig mulighed for at smage deres lækre hotdogs flere steder på årets Roskilde Festival, hvor de friske råvarer og saftige pølser er den perfekte følgesvend til din øl.

Find Døp på Fence Walk ved indgang 8

Jipi
Lad dine smagsløg tage på en rejse, og læg vejen forbi Jipi, der serverer argentinsk mad. Nærmere bestemt empanadas, der er en slags indbagte brød med fyld som spinat, kylling eller oksekød. En populær streetfood-ret fra det latinamerikanske land.

Find Jipi i Arena Parks.

Meyers
Det er næsten umuligt at besøge Roskilde Festival uden at lægge vejen forbi Meyers madbod, der er kendt for deres legendariske og saftige flæskestegssandwich med sprøde svær. Hav tålmodigheden med, for køen kan være massiv.

Find Meyers nordvest for Avalon Scenen.

Food Is Now
Gør noget ekstra særligt ud af din madoplevelse på Roskilde Festival, og book en tre-retters menu hos Food Is Now, som Birkemosegaard Køkken og restauranten Amass står bag. Her kan du forvente en komplet vegetarisk menu lavet på grundlag af friske, lokale råvarer.

Find Food Is Now ved indgang 8. Book på forhånd her.

Mæxico
Får du lyst til at sætte tænderne i mexicanske klassikere, skal du besøge madboden Mæxico. Her finder du et massivt menukort, der byder på alt fra store burritos og og sprøde kornchips til smagfulde tacos og friske salater.

Find Mæxico i Art Zone

Ramen To Biiru
Når regnen lige har pisket ned og blæsten stadig rusker i trætoppene, kan det være rart at varme sig ekstra godt på et måltid mad. Der er den koreanske nuddelsuppe ramen den oplagte ret at få varmen på igen.

Find Ramen To Biiru øst for Orange Scene.

Syngja
Er varmen endnu ikke fundet efter regnen, så hop forbi Syngja, hvor de specialiserer sig i risotto, der nok skal få varmen til at indfinde sig. Er du ekstra eventyrlysten, kan du endda tilvælge et sprødt tilbehør i form af stegte fårekyllinger.

Find Syngja i Food Court ved Gloria Scenen.

Mikuna
Kalder burgertrangen, men bestemt ikke kødtrangen, er der heldigvis masser af muligheder for at finde en vegansk af slagsen. Hos Mikuna er det dejligt nemt at vælge mellem enten en klassisk burger eller en crispy burger.

Find Mikuna i Food Court ved Gloria Scenen.

Crispyhot
Der er intet som en lækker snack at stille den lille sult på, inden turen går videre til næste koncert. Hos Crispyhot er det vietnamesiske køkken i fokus, hvorfor det forholdsvis enkle menukort byder på klassikere som forårsruller og suppen pho.

Find Crispyhot vest for Orange Scene ved Central Park.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her