New Shelter Plan præsenterer udstillingen Wilderness

New Shelter Plan

Som gruppeudstillingens tematiske ramme er det naturromantiske begreb, wilderness, det kunstneriske afsæt, når unge og etablerede danske og internationale kunstnere giver hver deres bud på dette ikke entydige begrebs anvendelse og betydning.

Blandt de udstillende kunstnere findes den danske fotograf og videokunstner, Jesper Just, hvis totalinstallation, Intercourses, skabt til den danske pavillon på den 55. Venedig Biennale i 2013, skaffede ham international hæder og anerkendelse.

Læs også: ELLE anbefaler: 3 kulturelle oplevelser i Kbh denne uge

Værker af danske Absalon Kirkeby, britiske Takeshi Shiomitsu og norske Tove Kommedal er ligeledes at finde i New Shelter Plans lyse rum, der, med reference til udstillingens tema, desuden vil undergå modifikationer med ønsket om den besøgendes rumlige desorientering og opdagelser i hidtil ubesøgte rum.

Det utæmmede sind, vildnisset og ødemarken fjernt fra den normative, civiliserede verden tildeles kunstnerisk glans, når de gæstende kunstnere genfortolker det klassiske begreb og forbinder det til menneskets oplevelse af sted, system, struktur og tilstand.

Læs også: Hermés præsenterer årets udstilling: Wanderland

New Shelter Plan, placeret på Malttorvet i København, indbyder til fernisering og øl den 17. april fra 17.00 til 20.00, og Wilderness kan opleves frem til den 23. maj 2015. Du kan se mere om udstillingen og tilmelde dig åbningen her.

Læs også: Book of Love: En soloudstilling af Kasper Eistrup