ELLE læser Få et håndtegnet bogmærke med månedens ELLE

Pause please.

En ny undersøgelse fra Undervisningsministeriet viser, at omkring 80% af unge kvinder lider af stress, og at det især er den omfattende brug af digitale og sociale medier, som virker stressende.

Det vil vi på ELLE gerne bidrage til at modvirke - blandt andet ved at give dig en kurateret offline pause hver måned, med det nyeste ELLE-magasin. 

... Men vi vil gerne give dig endnu mere anledning til at lægge telefonen fra dig og lade dig oplsuge af andet end sociale medier eller ugens hit TV-serie - omend bare for en lille stund hver dag. 

Med i september måneds ELLE får du derfor et smukt bogmærke, der måske - eller forhåbentligt - giver dit lyst til at læse den bog, du sikkert har haft liggende på natbordet siden sidste sommer.

Bogmærket er illustreret af ELLEs faste illustrator, Mette Boesgaard, og forestiller den internationale topmodel, Kaia Gerber, i et af efterårets stærkeste look fra Chloé.

Udover at være smukt, er det også en opfordring til at tage en digital pause og fordybe dig i glæden ved at læse - uanset om det er ELLE, du læser eller den seneste svenske krimi.

Vi håber, at du vil nyde månedens ELLE og få glæde af dit nye bogmærke - og måske mærke, hvordan et digitalt time out er et tiltrængt afbræk i en travl, digitaliseret hverdag.

Psst... Husk at ELLEs Editor og inhouse bog-guru, Malou Wedel Bruun, hver måned guider dig til tidens bedste læseoplevelser. I september måned anefaler Malou, at du læser "Mælkemanden" an Anna Burns og "Henrik" af Vigdis Hjort. Køb ELLEs september-magasin og få både bogmærket og månedens boganbefalinger.