Foto: PR
Annonce

Kom til gratis sommerdrinks med ELLE & Lillet den 25. juni

af annonce 20/06/2018
Kender du den franske sommerdrink Lillet? Og vil du være med til at kåre sommerens bedste Lillet-cocktail? Så tilmeld dig til her til det gratis sommerevent mandag den 25. juni i København her!

Når solen skinner i sydfrankring, er der særligt én aperitif, der bliver stillet på de rustikke terrassoborde i eftermiddagssolen: Lillet.

... Og den forførende franske sommerstemning kommer for alvor til København mandag den 25. juni, hvor ELLE & Lillet byder på sommerens hyggeligste eftermiddagsevent, og du kan nyde de lækreste cocktails lavet med den franske favorit-drik.

Vi har omdannet Københavns fineste sommer-venue, Restaurant Toldboden, til en fransk markedsplads, hvor 10 af verdens dygtigste bartendere har hver deres stand, og vil konkurrere om at mikse den bedste Lillet-cocktail - og det er gæsterne, der ved at smage stemmer på, hvilken Lillet-cocktail, der skal vinde prisen som sommerens bedste i 2018!

ELLE & Lillet byder velkommen fra kl. 17.00, hvor du frit kan gå rundt mellem de forskellige boder og smage cocktails. Der vil ligeledes blive serveret delikate fransk-inspirerede snacks, og være mulighed for at binde blomster hos kult-blomsterbinderen Poppy Kalas, der har en pop-up stand under eventen.

Kl. 18.30 vil stemmerne fra bartenderkonkurrencen blive talt op og vindercocktailen bliver annonceret.

Efterfølgende, hvis vejret og humøret er til det, er der mulighed for at blive på Toldboden og spise middag med den veninde eller kollega du har taget med dig under armen til eftermiddagsdrinks.

Det er gratis at deltage i eventen - du skal blot være fyldt 18 år.

Tilmelding skal ske til [email protected] - OBS! Der er et begrænset antal pladser, der fordeles efter først-til-mølle.

Program:

  • 17.00 - 17.15: Velkomst v/ ELLE & Lillet
  • 17.00 - 18.30: Lillet-drinks, bartenderkonkurrence og fransk markedsstemning
  • 18.30 - 18.45: Vinder-cocktail kåres
  • 19.00: Tak for i aften og åben invitation til at blive på Toldboden til middag (for egen regning)

Dato og tid: Mandag den 25. juni kl. 17.00 til 19.00

Sted: Restaurant Toldboden, Nordre Toldbod 18-24, 1259 København K