Kom til fest med stil med den nye Peugeot 308
Annonce

Kom til fest med stil med den nye Peugeot 308 GTi

af Annonce 27/10/2016
November og december står for døren, og for de fleste betyder det masser af fest med gode venner og bekendte. Og hvem vil ikke gerne både afleveres og hentes med stil? Med den nye Peugeot 308 GTi går design, komfort og den nyeste teknologi op i en højere enhed. What's not to like?

Endelig kom de lange nætter og de gode fester!

Men lige så skønt, det er at lade sig opsluge af lyset, varmen og musikken som kontrast til det kolde vintermørke, regn og rusk udenfor, lige så kedeligt er det at skulle derhen og derfra.

Men bare rolig, det har Peugeot tænkt på, så læn dig tilbage, sætvarmen på og skru op for musikken – festen er kun lige begyndt!

Den stilige Peugeot 308 er indbegrebet af gennemført design, og denne GTi-version viser med al tydelighed passionen for performance. Bilen står som limet til jorden, og samtidig er der kælet for detaljerne, så den både udstråler power og tidløs elegance.

Kølergrillen er udført i et skakternet mønster i sort lak, der går igen på de to udstødningsrør bagtil.

Farven, ‘Ultimate Red’, siger alt – her er tale om en bil, som med sine 270 vilde hestekræfter under motorhjelmen kan give dig den ultimative køreoplevelse. C'est trés chic!

Så lev drømmen ud, sæt dig bag rattet og skru op for musikken, for der er intet ‘bare’ over 308 GTi; den hiver dig ud af hverdagen og tager dig ind i et univers af rendyrket køreglæde og passion.

Behøver vi at sige andet end... Go, go, go!

Læs mere den cool, chikke og lækre Peugeot 308 GTi på www.peugeot.dk