Kom med med stil med den nye Peugeot 3008
Annonce

Kom med ELLEs chefredaktrice til lanceringen af den nye Peugeot 3008

af Annonce 25/10/2016
Vi er netop blevet præsenteret for den splinternye Peugeot 3008, som stod helt skarpt og som bestemt er en bil, vi kunne forestille os selv i. Et perfekt eksempel på at design, komfort og teknologi går op i en højere enhed. Trés chic! Læs mere om Peugeot 3008 her...

Peugeot har netop præsenteret den nye Peugeot 3008, og med til lanceringen var ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal og Editor, Marie Louise Wedel Bruun.

Som altid med Peugeots biler var der igen tale om en lækker bil, hvor teknologi og komfort møder design.

Kendetegnet for den nye Peugeot 3008 SUV er, at den i den grad udstråler kraft og karakter, hvor det markante og stilrene design er præget at både robusthed og elegance.

I Peugeot 3008 SUV, oplever du et sansestimulerende og teknologisk univers, der vil give dig endnu stærkere køreoplevelser.

På den tekniske side kan du blandt andet se frem til den nyeste generation af Peuegoet i-Cockpit, som er en helt ny fortolkning af det traditionelle instrumentbord med en 8" touch skærm, der giver nem adgang til radio, aircondoition, navigation, indtillinger, mobil og alle dine mobilapplikationer - og så er det selvfølgelig akkompaneret af den mest intuitative betjening, så det hele er legenede let.

Alt i alt er den nye Peugeot 3008 bare lækker i designet, og et perfekt eksempel på det franskmændene hos Peugeot er så gode til - at forene teknologi, komfort og design.

Nedenfor kan du opleve hvordan det så ud, da ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal og Editor, Marie Louise Wedel Bruun var til lanceringen af den nye Peugeot 3008: