Annonce

Kom med ELLE og Stay Strong til effektiv barretræning og lækker skyr-bar

af Rose Maria Boelsmand 5/04/2017
Vil du træne effektiv barretræning med ELLE og smage de nye skyr-varianter fra Stay Strong og få tip til, hvordan du optimerer din skyr-oplevelse med lækker og energigivende topping? Læs her, hvordan du får én af de eksklusive pladser til ELLE x Stay Strong træningsevent onsdag d. 19. april!

Skyr-bølgen er stadig over os, og det med god grund! Skyr har nemlig både et højt proteinindhold og lavt fedtindhold, hvilket gør det til et fint alternativ til almindelig yoghurt - eller som et effektivt mellemmåltid efter træning. Proteiner er kroppens byggesten, og de er vigtige at få, når man træner og vil opretholde en sund krop og en aktiv livsstil.

Og den effektive træning, er netop det, vi har i fokus, når ELLE i samarbejde med Stay Strong Skyr onsdag d. 19. april inviterer til barretræning, der er et kæmpe hit i USA. Barretræning udmærker sig ved at være en effektiv styrketræningsform, der samtidig giver en flot, rank holdning, og lange smidige muskler, idet træningsformen kombinerer øvelser fra ballet, yoga og pilates. Sammen med Stay Strong Skyr byder ELLE indenfor hos træneren Kristina Trolle, der var en af de første til at bringe barretræning til Danmark, og driver sit eget træningsstudie i centrum af København. Kristina Trolle skal stå for den særligt tilrettelagte Stay Strong barretræning, hvor vi i løbet af 45 minutters effektiv træning kommer hele kroppen igennem. Efterfølgende vil der være sunde forfriskninger i Stay Strong skyr-baren, hvor ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, giver gode råd til, hvordan du kan toppe din skyr med sunde toppings, der giver fornyet energi efter træning.

Stay Strong er en serie af proteinrige skyr-produkter, der udmærker sig ved sin særlige cremede konsistens og smagsvarianter. Ud over at skyren er rig på protein og calcium er alle skyrprodukter fra Stay Strong laktosefri. Stay Strong har to skyr-variationer: En med vanilje og en med jordbær/lime, der giver den syrlige skyr-smag et delikat tvist. Desuden lancerer Stay Strong dette forår to nye drikkeskyr i smagsvarianterene blåbær-acai og vandmelon-granat-æble, der også kan smages efter eventen.

Hvad: ELLE x Stay Strong barretræning hos Kristina Trolle

Hvornår: Onsdag d. 19. april 2017 kl. 16.30-17.00

Hvor: Dronningens Tværgade 6B (baghuset), 1302 København K

Sådan deltager du:

Hvis du kunne tænke dig at komme med ELLE og Stay Strong til eksklusiv barretræning hos Kristina Trolle, og efterfølgende smage Stay Strongs skyrvarianter og få en lækker goodiebag, så svar på spørgsmålet nedenfor og deltag i lodtrækningen om plads på det eksklusive event. Der er 14 pladser i alt, og vi trækker 7 vindere, der hver kan tage en ledsager med til eventen. Deltagerne får direkte besked onsdag d. 12. april.

OBS: For at deltage skal du være fyldt 18 år, og du giver ved deltagelse samtykke til, at der under eventen bliver optaget film og taget billeder, der kan blive anvendt på Stay Strongs hjemmeside og Facebook side.

Foto: PR