Kom frem med stil med den nye Peugeot 308 GTi
Annonce

Kom frem med stil med den nye Peugeot 308 GTi

af Annonce 29/09/2016
Føler du også nogle gange, at du lever et liv i overhalingsbanen? Guess what: Det bliver ikke anderledes. Men i stedet for at sætte dig over på passagersædet og lukke øjnene, så smid stiletterne og tag styringen, hvor du kan. Peugeot 308 GTi er all about komfort og køreglæde, og her kan du læse mere om den gennemførte bil...

Drømmer du om, at komfort og køreglæde går op i en højere enhed? Så er Peugeot 308 GTi lige en bil for dig.

Peugeot 308 er indbegrebet af gennemført design, og denne GTi-version viser med al tydelighed passionen for performance. Bilen står som limet til jorden, og samtidig er der kælet for enhver detalje, så den både udstråler power og tidløs elegance. What's not to like?

I Peugoet 308 GTi er kølergrillen udført i et skakternet mønster i sort lak, der går igen på de to udstødningsrør bagtil.

Farven, ‘Ultimate Red’, siger alt – her er tale om en bil, som med sine 270 vilde hestekræfter under motorhjelmen kan give dig den ultimative køreoplevelse.

Lev drømmen ud, sæt dig bag rattet og smid skoene, for der er intet ‘bare’ over 308 GTi; den hiver dig ud af hverdagen og tager dig ind i et univers af rendyrket køreglæde og passion.

... Go, go, go!

Læs mere om Peugeot 308 GTi på www.peugeot.dk