Annonce

Kør mod efteråret med stil i den nye Peugeot 3008 SUV

af annonce 27/07/2017
Lige om lidt er det efterår, og ligesom du forberede garderoben på en ny sæson, skal du naturligvis også opgradere din transport, så du kan komme fra A - B med stil! Og efterårets mest stilfulde fulde valg er Årets Bil 2017: Peugeot 3008 SUV. Læs om den nye, smarte model her...

Nogle siger bare "SUV"... Men det er dem, der endnu ikke har prøvet Peugeots nyeste SUV-model, 3008 SUV. Så er man nemlig forfalden til at kalde den for Peugeot 3008 SUV-eræn!

Der er mange gode grunde til, at Peugeots helt nye 3008 SUV er kåret til Årets bil 2017 ikke bare i Danmark, men i hele Europa, for der er simpelthen tænkt på alt! Bilen er den perfekte alt-i-en bil, der får dig (stil)sikkert frem uanset om du er på vej til arbejde, skal hente børn, køre på sensommer mini-ferie - eller skal arrivere chikt i dit stiveste puds til en af den mørke sæsons mange fester.

I én bil får du nemlig alt det, du har brug for i hverdagen: køreglæde, afslapning, overblik, overskud og plads til alt fra børn og hunde til shoppeposer og træningstasker - kort sagt, plads til at fragte hele din hverdag fra A-B med stil - uanset hvordan vind og efterårsvejr i øvrigt ter sig.

3008’eren er en crossover, hvor der er tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistancesystemer, der giver tryghed på vejen. 3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremsesystem, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision.

De eneste advarselslamper, der blinker, må være julelysene i dine øjne, der næsten med garanti vil tændes over det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i-Cockpit, som forener intuitiv betjening med en passioneret hightech-køreoplevelse, der kan indstilles til at vise netop de informationer, som du har behov for – radio, aircondition, navigation, telefon og meget mere. 3008 er inkarnationen af den moderne bil. Peugeot 3008 SUV. Fordi den ganske enkelt er suveræn. God tur! LÆS MERE OM 3008 PÅ WWW.PEUGEOT.DK