Kør ind i efteråret med den nye Peugeot 3008 SUV
Annonce

Kør ind i efteråret med den nye Peugeot 3008 SUV

af Annonce 30/08/2017
Start den nye sæson og efteråret med ny køreglæde og ny energi med vinderen af 'Årets Bil 2017' - den rappe og moderne Peugeot 300 SUV, som er indbegrebet af alt det, du har brug for fra en bil i dag.

En gang imellem er det tid til at kaste et kritisk blik i spejlet og ændre på frisuren, brillerne, brynene, kjolelængden. Det samme gælder din bil. For der er helt sikkert sket en del, siden du sidst tog stilling til, hvem der skulle fragte dig trygt rundt.

Og hvorfor ikke starte efteråret med en ny bil og dermed ny køreglæde - og så endda i en skøn farve som bronze, som passer perfekt til efteråret?

Peugeots prisvindende 3008 SUV er indbegrebet af alt det, du har brug for fra en bil i dag.

Den er nem at afkode, har fantastiske køreegenskaber, kører langt på literen og tuner straks ind på din telefon.

Med andre ord: Der er mange gode grunde til, at Peugeots helt nye 3008 SUV er kåret til Årets bil 2017 - og ikke bare i Danmark, men i hele Europa, for der er simpelthen tænkt på alt!

3008’eren er en crossover, hvor der er tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistancesystemer, der giver tryghed på vejen.

3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremsesystem, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision Advarselssystem. Du vil få julelys i øjnene af det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i-Cockpit, som forener intuitiv betjening med en passioneret hightech-køreoplevelse, der kan indstilles til at vise netop de informationer, som du har behov for – radio, aircondition, navigation, telefon og meget mere.'

Du kan læse meget mere om den nye Peugeot 3008 SUV HER.