Juletid ...er Baileys-tid
Annonce

Juletid ...er Baileys-tid

af Annonce 12/12/2016
... It's beginning to look a lot like christmas! Og hvem kunne ikke bruge lidt juletips til dekorationen af årets julebord, værtindegaven eller den mest smagfulde julecocktail? Vi har allieret os med en sand juleklassiker i form af Baileys og guider her til, hvordan du kan bruge Baileys til alt fra den lækre drink til årets værtindegave.

December har endelig meldt sin ankomst, og derfor byder vi her på ELLE-redaktionen velkommen til den hyggeligste tid, vi kan komme i tanke om: julen.

Vi varmer op til decembers mange hyggelige stunder rundt om middagsbordet, julebesøgene hos veninder og familie og sidst, men ikke mindst de mange fester med drinks, gløgg og glimmer natten lang.

Derfor har vi allieret os med en sand juleklassiker, som passer perfekt sammen med mange af de begivenheder, som december byder på - lige fra dekorationen af årets julebord og årets værtindegave til julecocktailen, der varer hele natten, og som man sent bliver træt af.

Vi taler selvfølgelig om den cremede smag af karamel fra Baileys, der altid er et hit på julebordet.

Vi har samlet 5 gode tips til, hvordan du kan bruge Baileys i løbet af december - og det hvad enten, du står og mangler en værtindegave, tips til borddækningen eller en lækker drink til årets julemiddag for veninderne.

... Merry Baileys X-mas!