Mit hjemmekontor Sarah Rohde: "Jeg har fået en ny, positiv rutine under coronakrisen"

Foto: Privat

Hvordan ser din daglige rutine ud?

Jeg har to forskellige rutiner for tiden, da jeg både sidder hjemme og arbejder, men også har en del dage, hvor jeg passer Mørch & Rohde-kontoret. Hvis jeg er hjemme, starter jeg dagen med at købe en kop kaffe hos én af de lokale kaffebarer på Christianshavn, og så går jeg en skøn morgentur med min hund Bella.

Resten af dagen tilbringer jeg så foran min computer og i møder på telefonen – indtil sen aften, hvor min søde mand, så har lavet noget lækker mad til os.

De dage, hvor jeg er på kontoret, så tager jeg et afslappet eller sporty outfit på og cykler ind på kontoret. Det er faktisk lidt pinligt, men jeg har aldrig tidligere været den store cykellist og cykler normalt ikke, men coronakrisen har fået mig op på cyklen, så jeg kan undgå offentlig transport. Og jeg må faktisk sige, at jeg er blevet ret vild med det. Så man kan sige, at jeg har fået skabt en ny positiv rutine i disse dage trods omstændighederne.

Foto: Privat

Hvordan ser din hjemmekontorstil ud? Hopper du i jeans eller sweatpants?

'Comfy' tøj er uden tvivl min kontorstil disse dage. Enten har jeg løbetights, en sweater og en blazer på, eller også natbukser og en eller anden form for jakke. Jeg kan anbefale, at man bruger sine oversized blazere som en slags cardigan i disse dag, for så følger man sig stadig lidt dressed up samtidig med, at det også er komfortabelt.

Hvad er der på dit skrivebord?

Magasiner, iPad, computer, papkort, tusser, håndsprit og håndcreme - jeg synes, at man får meget tørre hænder i disse dage - og kaffekopper i lange baner.

Foto: Privat

Hvad snacker du i løbet af dagen?

Rigtig mange jordbær og chokolade – lige for tiden er jeg meget glad for Toms miniskildpadder.

Hvordan drikker du din kaffe?

Min favoritkaffe er en cappuccino, og jeg kan bedst lide den med normal mælk. Men her på hjemmekontoret, får jeg den med havre- eller mandelmælk, da min kæreste ikke vil have, at vi køber komælk.

Læs også: De 10 bedste ting, der er kommet ud af coronakrisen.

Hvad er dit bedste tip til at være effektiv?

Hvis man har mulighed for det, så er min anbefaling, at man skifter arbejdsmiljø derhjemme, så man ikke sidder det samme sted hele dagen. Jeg starter fx dagen på vores lille kontor, men ender så ved spisebordet eller i vores lænestol. Det er som om, man lige får noget ny energi og bliver mere effektiv, når man skifter arbejdsmiljø i løbet af dagen.

Hvad er din yndlingsoverspringshandling?

Det er klart at tale med og nusse min hund Bella. Vi taler utrolig meget sammen i disse dage – så det bliver spændende at se, om hun kan tale efter hjemmekarantænen... 

Foto: Privat

Relaterede artikler