Trine fra Trines Wardrobe guider til NorthSide Festival

Foto: Trines Wardrobe

NorthSide Festival står for døren, og modeblogger Trine Kjær fra Trines Wardrobe skal feste i Århus. ELLE mødte hende til en Q&A og fik lokket et par gode festival-tips ud af den kyndige modeblogger. 

Lad dig guide til årets første store festival af Trine Kjær her. 

Læs også: Sommersoundtracket - det skal vi lytte til!

Det bedste ved Northside?

NorthSide er årets første rigtige festival, og derfor er der noget helt specielt ved stemningen. Alle er fulde af energi og forventninger, og for mange er det et tegn på at sommeren endelig er skudt i gang. Alt er lækkert på festivalen, maden, menneskerne og selv toiletterne er gode.

Musikprogrammet er altid sindssygt godt. Kvalitet frem for kvantitet, og så elsker jeg at det er en slags byfestival, der ligger i gå afstand fra alt i Århus. Hvis man ikke bor i Århus, bor man på hotel, hvilket betyder en god lang søvn, og at man slipper for varme nætter i et telt med larmende naboer. Ikke at det ikke har sin charme, meeeen jeg er blevet for gammel til det.

5 du skal opleve?

Grace Jones glæder jeg mig allermest til. Hun er en legende, og lukker dag 1 på festivalen. Der skal helt sikkert danses.

Wu-Tang Clan så jeg forrige år – de var alle samlet, og gjorde en rap pige som mig bliver helt blød i knæene. Glæder mig til at gense dem.

Ingen festival uden et stort rock navn, og jeg har tilfældigvis lyttet ret meget til NorthSides hovednavn The Black Keys. Elsker deres sydstats sound, og jeg glæder mig til at synge med og danse, med en øl i hånden.

Years & Years er mega seje og laver dejlig glad og dansevenligt musik.

FKA Twigs var måske 2014 mest hyppede musiknavn, og jeg glæder mig til at se hende live. Måske hun har kæresten Robert Pattinson med, det ville helt klart være en ekstra bonus

Bedste Festival Tip?

Hvis du har valgt at se en kunstner på en af scenerne til en festival, så gå all in. Ikke at du behøver at stå forrest, men gå ind i crowden i stedet for at stå i udkanten. Man får aldrig en fed koncert oplevelse, hvis man står alleryderst – til gengæld har jeg fået så mange gode uventede oplevelse med navne jeg aldrig havde hørt om før, fordi jeg ikke kunne undgå at lade mig rive med af publikum omkring mig.

Hvad har du med i tasken?

Solbriller er nok det mest essentielle. Desuden har jeg altid læbepomade, en lille solcreme, en trådløs oplader til telefonen, læbestift til at fjerne fokus fra mine trætte øjne, hvis jeg skal til efterfest - der er altid gode efterfester til NorthSide Festival - og kontanter. Der er altid længst kø ved dankort barerne.

Hvis man vil tage et break i Århus - hvor skal man gå hen? 

For et hurtigst festival detox skal man tage på FFood, der ligger ret tæt på festivalpladsen, og få en salat og deres lækre grønne juice.

Hvis man har brug for et lækkert aftenmadsmåltid og et glas hvidvin skal man tage på Klassisk Fisk og få deres skaldyrs fad.

Læs også: Dagens highstreet-fix: Frynser på budget

Du kan følge Trine på både Snapchat (@trineswardrobe) og Instagram, og her i galleriet har vi samlet den ultimative inspirationsguide til det perfekte festival-look. Du finder også både links og priser. 

Shoppeguide: Det perfekte festival-look

Relaterede artikler